Anonymní profil peter – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil peter – Programujte.comAnonymní profil peter – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 2001:718:2601:26c:6878:55...–

peter
JavaScript, AJAX, jQuery › audio na pozadi stranky
22. 2. 2017   #214988

iframe nebo javascript httprefresh? Nebo js ajax. Nebo muzes menit src pro script a ten php ti bude generovat primo js kod typu: 

data = "123";
provedRefresh(data);

Pro zmenu src pomoci js ale musis pridat nahodne cislo za otaznik, pripadne spis casove razitko, kvuli problemu s kesovanim.

Ja si myslim, ze kdyz das do google javascript ajax request example, tak to neco najde.

peter
Offtopic › Gastromania.cz - kritika
22. 2. 2017   #214982

Nelibi, nevyznam, neprehledna, obsahuje spoustu neucelnych veci (treba v paticce).

To dulezite, co by v paticce melo byt, nazev firmy, adresa, kontakt, tam nemas.
Je to uz cas, ale potreboval jsem zjisti u 5-ti zahr. skol, 3 v USA, jmeno, adresu, tel cislo i s volackou do statu. Byl to dost porod najit, nekdo to nemel uvedene a musel jsem volacku nebo adresu googlovat. Nekdo zas nemel jmeno firmy (skoly) jako text, takze jsem musel pracne prepisovat text z obrazku loga :)

Dost mne irituje, ze mam otevrenou stranku kontakt a je zahlcena vsim moznym jen ne kontaktni udaje najit nebo mi je prekryje menu s hrncem. 99% stranky tvori neco jineho nez text, ktery jsem chtel videt (kdyz pocitam i skryte nebo rozbalene menu).

Pouzivas drobne pismo a stranka nejspis bude hodne tezko ovladatelna na malem displeji mobilu, kdyz u mne v okenku 800x600 vidim tak 1/10

Ta stranka je graficky chuda, bezducha. Chtelo by to neco pro oziveni. Co to pak trochu ozivuje je, ta oranzova, kdyz se rozbali kategorie vyrobku. Ty vodoznaky to pak ale uplne zabijou.

Nevim, proc tam mas milion a 101 odkazu, rozdelene menu. Je tezke udelat jedno menu + katalog treba jako druhe? Vyberes treba 5 nej polozek a zbytek schovat do podstranky, treba dalsi informace.

FAQ, 0 product - to neni cesky.

777-796-110
(+420) 595 170 719
Kam se podela jednotnost? Preci, kdyz jednou zformatujes telefony jako cislo-minusko-cislo, tak podruhe musis zachovat stejny styl. Rozumis vubec tomu, proc jexistuje styl? Treba nadpis, text, odkaz?

Hledani. Nejsem si jisty, zda je to ok, ze ho mas nevyrazne zasite u katalogu. Tez bych mozna cekal lupu. Je to hledani v katalogu nebo na cele strance?

Nevim, zda ma nejaky smysl cpat na kazdou stranku pop. vyrobky, oblibeni vyrobci. A proc to je zase jinym stylem? Slovo popularni znamena totez jako oblibeny. A proc kuchyn je male k a Popularni velke P? To uz mas 2 ruzne styly pro totez.

Je to e-shop, nemas tam obchodni podminky podle zakona, ktery plati snad 10 let, uz.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý