Anonymní profil Petr Klas – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Petr Klas – Programujte.comAnonymní profil Petr Klas – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 86.49.85.–

Petr Klas
Inzerce › PHP 7 a ExtJS6 vývojář (40 -…
5. 3. 2017   #215175

V Praze na Českomoravské, kousek od O2 areny, máme volnou pohodlnou židli v příjemných kancelářích. Ve skladu šustí vývojový server, který současný 6-členný vývojový tým nevyužije na plný výkon. Přes půl miliónů lidí každý měsíc očekává, že naše rezervační technologie poskytnou hladkou službu.

Neděláme svou práci jen pro peníze, ale protože se u toho dobře bavíme, protože máme skvělou partu a protože si dokážeme vždy o všem promluvit na rovinu. Pracujeme systematicky, ale nedržíme se ortodoxně nějakých metodologií. Každý jeden programátor má dostatek důvěry na to, aby sám našel a dodal komplexní řešení zajímavých úkolů, ale může se spolehnout i na ostatní okolo sebe (grafika, projekťáka, manažera, testera, support, obchodníky či ostatní programátory), že mu s tím kdykoliv pomohou či poradí. A minimálně 2x do roka vyrazíme společně na vodu nebo na lyže. Pokud takové pracovní prostředí hledáš, tak přijď za námi na pivko a dáme řeč, jestli bys nechtěl té volné židli naplnit její životní poslání ;)

Co můžeš očekávat?

  • pohodové prostředí v týmu dalších vynikajících programátorů
  • žádná byrokracie, žádné obstrukce, férový přístup, slovo při rozhodování a plánování
  • 40-60 tis. plat, stravenky (100 Kč), 1x za rok zdarma pobyt v hotelech a lázních, 2x za rok firemní outdoor akce, budget 15 tis. na vzdělávání

Co bys měl minimálně umět?

  • OOP PHP a zkušenost s některým MVC frameworkem
  • JavaScript (Ext JS výhodou, ale ne podmínkou - rádi tento korporátní framework naučíme)
  • MySQL na pokročilé úrovni

S jakými technologiemi se u nás setkáš?

PHP7, Zend Framework, Percona, Sencha Ext JS, Prototype, JQuery, AJAX, JSON, SOAP, RabbitMQ, HTTP XML, Rest API, Bootstrap, LESS, GIT, Gulp

Nevadí nám ani pokud studuješ ještě na VŠ a potřebuješ dělat na částečný úvazek až do ukončení studia. Stejně tak uvítáme freelancery (na ŽL), pro které budeme významným klientem.

Pošli nám na petr.klas@previo.cz něco o sobě (CV, ukázky kódů, email s dotazy) ... cokoliv, od čeho se můžeme odrazit a propracovat k tomu pivku :)

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý