Anonymní profil peter – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil peter – Programujte.comAnonymní profil peter – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 2001:718:2601:26c:60db:c4...–

peter
PHP › Přesunutí prvků v poli
30. 5. 2017   #216448

1) To bych tez resil pres db.
Pokud to budes delat jako vic operaci, mozna by bylo lepsi udelat si pole se seznamem id a mazat ty id. Na zaver pak vygenerovat novy seznam.
http://php.net/…on.array.php ... v pravo je seznam funkci, co jdou s array delat bez pouziti vlastniho kodu. Nejspis neco s callback funkci budes potrebovat.

2) idealne, pokud stranku znas, tak na ni hledat v html kodu konkretni text. Kazdopadne, podle linku, exashare, se pouziva na nelegalni sdileni filmu, takze je fajn, ze jsi sem prisel, uz ted te ma nejspis v db take policie.
 

peter
Inzerce › Hledá se nadšenec pro webovo…
29. 5. 2017   #216425
peter
Inzerce › Hledá se nadšenec pro webovo…
29. 5. 2017   #216424

Vis, problem je v tom, ze programovani je ta otrocina, piplacka, hodinarska prace. Neco jako uklizeni. Nikdo to nechce delat, protoze je to moc namahave. Takze, pokud tomu cloveku se nechystas vse odpracovane hned zaplatit, aby mel z ceho zivit rodinu, proc by to delal? Uvedom si, ze spousta lidi ma hypoteku na dum. Z ceho ji zaplati, kdyz ti bude 1 mesic programovat hru? Dyt mu dum seberou. Pak je mu to uz na prd. A tez to muze cele skoncit fiaskem a nedostane nic. Tez mu to muzes ukrast a bez smlouvy se bude tezko dokazovat, ze je to jeho. Ikdyz to je v podstate to nejmensi, styl programatora je nezamenitelny jako podpis.

Jak rikam, maximalne student, nadsenec. A vysledek pak prechytraci mala holka. Hackery ani nezminovat.
Pripadne ti to bude desne zatezovat server.

A neuvazoval jsi treba o jinem programovacim jazyku? Zrovna webove prenosove protokoly nejsou usporne. Takova nejnovejsi web technologie je RTC real-time-comunication (video, audio, data). Jinak bych sel spis do neceho jako UDP packety.
Jakoze http protokol ke kazdemu obrazku prida 1k. A po kazdem obrazku spojeni prerusi.  resp, moderni prohlizece ted pouzivaji vice vlaken a nacitaji najednou. A tez se to zipuje po baliccich, pokud ma server zapnute zipovani. Ale v kazdem pripade je tam fura balastu v hlavickach.
To RTC to resi jinak. Spoji vzdy jen 2 uzivatele (peer-to-peer). Na serveru si potom ridis skupiny a logovani. Kdyz chce pak uzivatel poslat soubor, tak ho posila primo na ip toho druheho a uz to nejde pres server.

Kazdopadne, samotna logovaci cast a sprava uzivatelu je ta nejvetsi piplacka. Hra samotna uz je jednoducha vec, prace s tabulkami.

peter
C / C++ › Algortimus funkce cos(x)
29. 5. 2017   #216423

#12 peter
Jo, a uplne nejvic mam ted v oblibe zapisy s while, hlavne proto, ze while je v js rychlejsi nez for. A to, ikdyz tam napises konstantni cisla. 

start  = 0;
end    = query_all.length;
while(i<end)
	{
	...;
	++i;
	}
peter
C / C++ › Algortimus funkce cos(x)
29. 5. 2017   #216422

ok. PS, tyhle zapisy nemam moc rad, protoze se z nich hur da vycist, co ovlada cyklus a co je mimo nej nezavisle. Jakoze, kdyz bys chtel zvysit pocet cyklu, tak musis zkouknout vsechno a najit tu promenou, kterou je treba zmenit.

for(int i = 2, s = 1; i <= max2; i += 2, s = -s)

Tady vidis, ze cyklus je ovladany ickem a max2

s = 1;
for (int i = 2; i <= max2; i += 2)
{
s = -s;

 

 

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý