Anonymní profil Pux s.r.o. – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Pux s.r.o. – Programujte.comAnonymní profil Pux s.r.o. – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 83.240.112.–

Pux s.r.o.
Inzerce › Hledáme web backend develope…
27. 6. 2017   #216814

Pište na info@puxdesign.cz.

Web backend developer

Hledáme vývojáře v C#/.NET s přesahem do webových technologií, který bude mít chuť vytvářet nápaditá řešení a mít možnost každou výzvu řešit po svém. Práce při škole nebo na plný úvazek u nás čeká na začínající i zkušenější developery.

Kdo jsme a co děláme

Jako firma PUXdesign jsme v České republice na počet realizací největší vývojář na platformě Kentico. V týmu složeném z developerů, kreativců a projekťáků vytváříme zakázková řešení, která mají vymakaný UX, atraktivní webdesign a fungují na jedničku. Z kanceláře nedaleko centra Brna pracujeme pro tuzemské i zahraniční klienty. Jsme parta lidí, která si nepotrpí na formality a ráda se čas od času sejde u piva, při sportu nebo na výletě. A toho všeho budete součástí.

Co vám svěříme

Můžete se těšit na práci pro velké portály a e-shopy na míru jako Konica Minolta, DHL, Y Soft, Comfor nebo Pneuboss. Na začátku budete pracovat na dílčích úkolech, které se zkušenostmi přerostou ve větší celky a vedení celých projektů. V rámci vývoje budete řešit integrace platformy Kentico s firemními ERP a dalšími systémy třetích stran. Příkazy select, update nebo delete vás budou provázet každý den. Běžnou součástí práce backend developera je i customizace navržených e-commerce řešení.

Zároveň za sebou budete mít tým 11 developerů, kteří jsou připraveni vám pomoct, poradit nebo si vyslechnout nové nápady, se kterými přijdete. Schopnosti celého týmu se snažíme stavět na vzájemném sdílení vědomostí jednotlivců.

Jako web backend developer získáte body

  • Pokročilými znalostmi C# na platformě ASP.NET, na které stojí veškerá naše práce spojená s vývojem webů.
  • Zkušenostmi s SQL a orientací v práci s databázemi.
  • Přehledem o verzovacích systémech. U nás používáme GIT a jsme připraveni se o naše zkušenosti podělit.
  • Analytickým a koncepčním myšlením, abyste ten Matrix okolo snadno prokoukli.
  • Alespoň vzdáleným povědomím o libovolných CMS systémech. My pracujeme s Kentico CMS, se kterým vás raz dva seznámíme.
  • Ochotou integrovat naše webová řešení s různými ERP systémy. My Kentico propojujeme s MS Dynamics NAV, SAP, Helios, Pohoda, Karat a dalšími, takže máte šanci se toho hodně naučit.
  • Odhodláním získávat nové zkušenosti, diskutovat i nesouhlasit s ostatními. Vítáme každý nový pohled na věc.

Co za to?

Nabízíme férovou nástupní mzdu, její postupný růst a získávání benefitů - stravenky, dovolená navíc a roční bonusy. Jako hlavní výhodu práce u nás ale vidíme ve svobodném prostředí, zajímavých projektech a možnosti pracovat a učit se od zkušenějších kolegů z oborů. Rychle si zvyknete i na kvalitní kávu, úterní snídaně ve firmě a pingpongový stůl dostupný po celý den.

Ozvěte se!

Pokud vás pozice web backend developera zajímá, pošlete nám o sobě pár informací a přehled zkušeností. Necháme na vás, jestli to bude životopis, aktuální profil na LinkedIn nebo odkaz na váš web. Když to zabere, potkáte se u nás v kanceláři s někým z vedení a zkušenějším developerem, abychom prověřili, že nám to spolu bude klapat.

Inzerce › Hledáme šikovného web develo…
8. 4. 2016   #209783

Do našeho PUXdesign týmu hledáme zodpovědného web developera s obecným přehledem ve webových technologiích, se kterým budeme společně vytvářet ještě vymakanější a hravější weby.

Chceme, aby námi tvořené projekty byly úspěšné. Proto poskytujeme kompletní služby od počátečních analýz a návrhu až po realizaci a následnou údržbu. Naši klienti jsou malí podnikatelé i velké korporace, z ČR i ze zahraničí. Pokud tedy budeš mít zájem, lze u nás nakouknout pod pokličku nejrůznějším profesím a oblastem.

Zvídavý vývojář, prosím

Tvojí hlavní úlohou by bylo rozšiřování, údržba a integrace CMS s dalšími systémy. K tomu je třeba analytické myšlení, programátorské zkušenosti a trocha toho obecného přehledu, jak věci na internetu fungují (aby to do sebe všechno pěkně zapadalo).

Používáme Kentico CMS, ale jeho znalost není nutná, rádi Tě zaškolíme. Nutný je naopak zdravý rozum, aktivní přístup k práci a odvaha ozvat se, pokud něco nedává smysl. Uvítáme, pokud budeš přicházet s vlastními návrhy na zlepšování a dalších rozvoj našich projektů. Puxákům dáváme hodně volnosti, proto je třeba mít trochu té sebekázně a zodpovědnosti.

Primárním jazykem by byl C#  v kombinaci s SQL.

Líná huba – holé neštěstí

PUXdesign je v České republice druhým nejaktivnějším vývojářem na platformě Kentico. Zároveň jsme menší neformální tým s kanceláří kousek od centra Brna, kde se obvykle potkáváme každý den (po dohodě je ale samozřejmě možný homeoffice). Občas je fajn vyrazit společně někam ven, žádné povinné teambuildingy u nás ale nemáme, žádný strach. Všichni si tu tykáme, takže očekávej podobný přístup. :)

Nabízíme nástupní hrubou mzdu 40-60 tisíc korun, jako hlavní výhodu práce u nás ale vidíme ve svobodném prostředí, zajímavých projektech a možnosti pracovat s kolegy z nejrůznějších oborů. Možností v IT je dnes celá řada, takže šikovné lidi limitovat rozhodně nebudeme. Zbytek je na domluvě. Kávovar a pingpongový stůl je samozřejmostí. :)

Ozvi se!

Čekáme Tvou zprávu, do které nezapomeň přibalit životopis, ukázky svého kódu a hlavně pár slov o tom, čemu by ses chtěl (chtěla?) věnovat a proč u nás chceš pracovat. Následně čekej, že Tě požádáme o zpracování jednoduchého úkolu, na kterém si ověříme pár věcí. A pak už můžeš rovnou začít!

Těšíme se.

PUXdesign team
katerina.suchankova@puxdesign.cz
+420799996999

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý