Anonymní profil Vranis – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Vranis – Programujte.comAnonymní profil Vranis – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 185.17.212.–

Vranis
Java › Jak zařadit podadresář BIN d…
6. 10. 2017   #218023

#2 KIIV
proto jsem v začátku zdůraznil, že jsem začátečník, v knize "Java bez předchozích znalostí" od James Koegh je výpis chyb, které to může hlásit, mimo jiných zde tato chyba: "javac is not recognized as an internal or external commad, operable program or batch file". Jako dvě příčiny je první, že nebyl nainstalován balíček programů pro Javu (toto jsem učinil) a jako druhá příčina, že balíček je nainstalován, ale jeho adresář BIN jsme nevložili do cesty (path) počítače. Pokud je to náš případ, musíme adresář umístit do cesty v počítači.

Tak nějak jsem nezjistil ani nevymyslel fyzické provedení takového úkonu a tak jsem se obrátil na toto forum, které mělo velmi dobré hodnocení ohledně ochoty zkušenějších podat konstruktivní a nezaujatou pomoc při řešení vůči úrovni znalostí lidí, které začínají od píky. Mnohokráte děkuji za pomoc při řešení tohoto problému.

Vranis
Java › Jak zařadit podadresář BIN d…
6. 10. 2017   #218021

Zdravím všechny, začínám se učit programovat v JAVA, ale hned na začátku jsem narazil na problém, že pro spuštění je potřeba si stáhnout program z www.java.sun.com, přímo s tímto samozřejmě problém nemám, ale nejde mi spustit vzorový program napsaný dle knihy. Chyba, kterou mi to hlásí je v této knize popsaná. K odstranění je zapotřebí zařadit podadresář BIN do cesty, ale už zde není popsané do jaké a jak. Najde se někdo, kdo pomůže začátečníkovi, děkuji

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý