Anonymní profil Nepovim – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Nepovim – Programujte.comAnonymní profil Nepovim – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 193.85.203.–

Nepovim
Java › java program
7. 3. 2018   #219905

Dobrý den

potřebovala bych poradit ohledne programu v jave který mám udělat ve škole.Mám udělat evidenci tříd a žáků a jejich známek a vůbec nevím jak mám udělat aby když chci zapisovat do dané třídy tak abych ji otevřela a psala jen do ní ty žáky.

Kubas129
C / C++ › Pexeso Boti
6. 4. 2016   #209659

Už jsem asi přišel ,kde je chyba u toho hráče bych asi potřeboval nějakou podmínku ,která by počítala počet kliknutí na ten picturebox ,jelikož u toho pc hráče si myslím že když se spustí ta metoda pcplay() tak že se otočí 2 pictureboxy poté se přepne na hrace ale jelikož tam není žádná pdmínka která ho na té podmínce přinutí počkat až hráč otočí 2 pictureboxy ,tak se opět přepne na toho pc hráče.

Neví někdo prosím co stím?

mordex
.NET › Editace xml v pspadu a násle…
10. 4. 2014   #189143

Zdravím, dělám projekt v XNA a načítám v něm data v XML ( jsou to scripty, kód ve formě textu, který potom kompiluji za běhu) a často se mi vyskytne problém, že když upravím ten script v pspadu a pak to chci deserializovat, tak skoro vždy skončím u chyb "Dokument XML obsahuje chybu (2, 3)." a jim podobných.
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví jak to vyřešit, popřípadě jestli pspad ( nebo jiný editor) neumí po úpravě xml ten soubor upravit tak aby se tyto problémy nevyskytovali ?  

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý