Anonymní profil red – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil red – Programujte.comAnonymní profil red – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 86.110.229.–

Jan
JavaScript, AJAX, jQuery › React - predavanie dat cez p…
7. 1. 2019   #382716

Napisal som to blbo, sorry. Aplikaciu v ReactJS.

Rest API. Neviem ako to popisat. Proste externa webova sluzba ku ktorej mam dokumentaciu, ale nemozem na nu sahat.

Jan
JavaScript, AJAX, jQuery › Angular - dedenie komponentov
22. 11. 2018   #382389

Ahojte,

chcel by som sa opytat na jeden problem na ktory som narazil pri pokuse vytvorit novy komponent dedinym sucasneho. Parent komponent je list drag&drop itemov ktory len minimalne rozsiruje to co je v 
@angular/cdk/drag-drop package. Ma nejak styly, nejaky template a asi jednu funkciu navyse. Vizia bola vytvorit novy component, tak, ze extendnem stary, zmenim template a rozsirim css tak aby to matchlo moje predstavy. Su tu ale dva problemy.

1. (toto som sa zatial nepokusal velmi riesit) Viem nejako docielit aby child komponent dedil styly z parent komponentu a dovolil mi zmenit len tie ktore zmenit chcem ? 

2. V podedenom komponente som pouzil template z parenta. Drag&Drop funkcia ale nefungovala. Fungovala az vtedy ked som si v module v ktorom je child importol  @angular/cdk/drag-drop module (v child komponente som to uz importovat nemusel). Z toho mi vychadza, ze Angular pri dedeni vyzaduje aby som si do svojho modulu (parent a child neboli v rovnakych moduloch) importol aj moduly ktore vyzaduje ten parent component, alebo som pravdepodobne proste nieco urobil zle ? 

Vdaka

red
.NET › MVC - Pridavanie logiky do V…
16. 7. 2018   #380975

Ahojte,

zaujima ma taka vec. Povedzme ze mam viewmodel ktory obsahuje nejake data z formularu ktore potrebujem odvalidovat na serveri. Vo Vm su property ako OldDate, NewDate ktore potrebujem porovnat, zistit, ci je tam zmena a tiez odvalidovat ich range. V nasom projekte je to riesene tak, ze service metody je nejaka privatna "helper" metoda ktora vezme viewmodel a tieto property porovna, ale osobne ma napada, ci nie je praktickejsie riesenie urobit nejaky getter priamo na VM ktory mi vrati informaciu o tom ci bola properta zmenena, alebo nie (na zaklade hodnot tych fieldov). Pytam sa hlavne preto, ze na projekte na ktorom robim som s na nic podobne nenarazil, takze to mozno ma dovod. Tiez sa nepytam len na tento scenar, ale obecne. Do akej miery je vhodne mat na VM, alebo C# objektoch obecne nejake "computed" metody, pripadne kvoli comu je to zly napad. Vdaka

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý