Anonymní profil Mutagen – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Mutagen – Programujte.comAnonymní profil Mutagen – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 91.237.237.–

Mutagen
.NET › Dvourozměrné pole
20. 2. 2022   #389930

#11 BDS
Nene IP adresu ne, jen nickname :D

Mutagen
.NET › Potíže s datetime ve struct
20. 2. 2022   #389929

#7 hlucheucho
A zkus hádat koho   

To, že si změní nickname neznamená, že se jedním kliknutím nedozvíme, že je to Monzeto   

A já si říkal, kam se ztratil   

Mutagen
.NET › Potíže se struct
20. 2. 2022   #389900

Špatná syntaxe,

nevím v čem to píšeš, ale bylo by dobrý si pořídit nějaký editor co umí podtrhávat chyby a zároveň i píše, kde je problém.

Mutagen
.NET › [WPF] Kalkulačka
26. 1. 2022   #389760

Docela prdel, ještě včera, možná předevčírem sem dával porkočilý eshop a dnes chce pomoct s kalkulačkou ... Skáče z jednoho projektu do druhýho, žádnej určitě nikdy ani nevyřešil, podle mě jakmile mu něco nejde tak to přestane dělat a jde dělat něco jinýho   

Mutagen
.NET › Práce s .json soubory...
8. 1. 2022   #389532

#16 Montezo
Problém je v tobě.

Ty pořád nechápeš, že takhle se nenaučíš nikdy programovat. Jde o to, že ty namísto toho aby jsi to napsal sám a snažil se tomu porozumět tak si něco co odpovídá tvýmu "požadavku" seženeš na netu a jen se snažíš to upravit aby to ještě víc odpovídalo tomu co přesně potřebuješ, ale ani to ti nejde udělat a píšeš kvuli tomu sem. Jsou to doslova základy na co se tu furt dokola ptáš, proto jsem tu napsal tu zprávu kterou jsem napsal a ano byl to rýpanec na tvojí obosu, protože když se koukneš na tvojí historii příspěvků tak se tu ptáš doslova jen na základy namísto toho abys vzal dokumentaci, tutoriály nebo dokonce i nějakou knížku a naučil se to, popř. pokud seš i na tohle línej tak google po zadání klíčových slov (např. v tomhle případě by to bylo "C# get full path") a vyzkoušel pář příkladů co ti vyjede tak radši opět píšeš sem a akorád všechny bavíš tím, jak seš totální lama se cokoliv naučit sám a nejlíp aby vše udělali za tebe ostatní.

Mutagen
.NET › Práce s .json soubory...
6. 1. 2022   #389525

Já docela zírám, on dokáže pracovat s oledb, udělat select a pracovat s tím a pak se tu ptá na doslova základní věc? Docela pochybuju, že to vůbec psal on a jen někdě zkopčil a snaží se to upravit opět s naší pomocí :D

Mutagen
.NET › Morseova abeceda
31. 12. 2021   #389468

#20 BDS
Já tě nechápu, proč mu vůbec odepisuješ. Jak moc dobře vidíš, to co tu pošle za kody to většinou má asi odněkud poslepovaný nebo okopčený a dopsaný pár věcí. Absolutně nechápu jak někdo může bejt takovej vocas a ignorovat doslova error co mu vyjede VS či jiný IDEčko a místo toho opět tu bude 2 dny se dohadovat. Jako pokud ani doteď nebyl schopnej se řídit errorama co mu píše IDE tak to prostě nemá smysl.

Já bych mu dal radši nějakej timeout aspon na tejden vždy po novým příspěvku, protože tohle už není možný.

Jako taky jsem býval kdysi začátečník a psal jsem tu (když se zpětně podívám) chujoviny, ale většinou to skončilo 2-3 příspěvkama, kde mě lidi bud nasměrovali nebo odkázaly někam mimo, kde ten problém byl řešen. Ale tohle je doslova ztracenej případ, on se tu s tebou/ s náma bude hádat, že on to tak chce tak to prostě tak udělá, i když je to špatně namísto toho aby sklopil uši, poslechl a opravdu se to doučil. Dnes je na netu desetitisíci násobně víc examplů a na vše dokumentace, že vůbec nechápu proč se na takovýhle začátečnický věci vůbec může dovolit zeptat než aby prohledal google.

Mutagen
.NET › is the pointer to the array
26. 12. 2021   #389380

#5 BDS
Jemu bohužel by to zabralo věčnost, proto radši napíše sem.

Mutagen
.NET › Panák & budík.
23. 12. 2021   #389338

#4 hlucheucho
Na pohovy může zapomenout úplně, protože i kdyby ty základy uměl, nikdy nedokáže složit (sám) smysluplný kod a prostě ho nepříjmou ... Podle mě je to člověk, co dělá celej život manuální práci a jelikož vidí jak všude scháněj IT tak se snaží něco naučit, ale bohužel né každej na to má kapacity. A to tenhle člověk opravdu nemá. Za 2 měsíce co tu začal psát dotazy se nenaučil ani základy.

Mutagen
.NET › static void Main(string[] ar…
23. 12. 2021   #389337

Já tohle nepochopím, to pořád máte potřebuju mu tohle vysvětlovat? Vždit si za chvíli z Vašich odpovědí udělá tutoriál knihu.

Vidím to tu opravdu denně, ten člověk je absolutně marnej a ten se tu bude ptát pořád a na vše dokud mu budou lidi odpovídat. Ani sem si nevšiml, že by jakýkoliv téma označil jako vyřešené nebo dokonce aspoň napsal, že to vyřešil/pochopil, ale to si myslím, že je to spíš takový to, něco nevím, zeptám se, ale už mi to pak je fuk a jdu hledat dál na co se jít zeptat.

Mutagen
.NET › C# ukazatelé
11. 8. 2021   #388380

#12 Kubas129
A co třeba udělat si prostě obrázky sám?

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý