Anonymní profil Petr – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Petr – Programujte.comAnonymní profil Petr – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 2a00:1028:9196:a2aa:d04c:278e:d613:aab1...–

Petr
PHP › Integrace php codu - socialn…
19. 7. 2022   #390259


Všem moc děkuji ale je vidět že jste asi špatně pochopily co že sem to vlastně chtěl a pak už se jen přidávali odpovědi bez čtení o co mi de . 
 
Jako první bych tu chtěl uvézt že mě v řešení pomohlo hlavně odpověď  ( gna ) ...
 
Proč sem dal dotaz zde je právě proto že to je problém php a v css se to nedá upravit jinak bych to udělal ... Kdo ví tak v kódu se dá jednoduše vyvolávat funkce několika způsoby, za další a o to mi celou dobu šlo je že když přesouvám  třeba $html .= $share_links; nad jinou funkci tak se mi mění kde se pak načte ( zobrazí ) ale samozřejmě v ruku v ruce  s css, kde se nastavují konečné zobrazení a zde je ten problém co jsem řešil ! kam mám tuhle funkci dát nebo přidat aby se mi zobrazovala vedle ... samozřejmě že sem se přes ( revize prvků ) našel vše co se dalo včetně css a došlo my že budu muset spojit dvě funkce dohromady ( to sem očekával že mi zde někdo poradí, jak spojím tlačítko report_form a $share_links; bohužel i když sem sem dával i fotky pořád jsme se k tomu nedostali . 


Co se týká hlucheucho napsat člověku aby kuli jednomu zásahu na web se naučil vše od píky my připadá při nejmenším makováním ... na lajka kord když s něčím kloudným nepřišel a myslím si že si ani nepřečetl co vlastně potřebuji .

Nic proti sem rád že zde reakce byli a snaha tu byla za to všem děkuji  ...
 
Takže ja sem si to vyřešil tak nějak sám a právě tím že sem přepsal kod .

Další a a jednoduší by bylo řešení si vytvořit shortcode protože systém jede na wopressu a tohle je zásah do šablony , to sem al nechtěl .
 

Petr
PHP › Integrace php codu - socialn…
19. 7. 2022   #390253

#17 hlucheucho
špatně jsem se vyjádřil potřebuji tohle http://programujte.com/storage/uzivatelske/2022/07/2022_07_15_16_18_32_000000_00_jpg.jpg umím dat nad nebo pod ale vedle sebe ne 

Petr
PHP › Integrace php codu - socialn…
19. 7. 2022   #390250

Asi mi uz doslo ze tu resime uplne neco jineho ptam se tedy jinak ( sem uplny lajk ju ) jak zapisu do jedne radky dve tlacitka ?

tlacitko jedna ( vlevo )               tlacitko dva ( v pravo ) bez pouziti,  css 

o to mi celou dobu de umim vyvolat obe funkce i je umisti kamkoliv jen ne a ne takle takze spise jde o graficky problém nes programatorský aspon myslim ... diky moc vsem co me jako lamu tu uci .

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý