Anonymní profil peter – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil peter – Programujte.comAnonymní profil peter – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 2001:718:2601:258:c559:ed3e:99ba:49c8...–

peter
PHP › Příjem dat přes POST a ulože…
14. 4. 2023   #391229

Otazkou je, jak ta data z tabulky dal vyuzivas. jestli treba nemas lepcejsi nacist celou tabulku. Pak by celou radu slo zapsat jako jeden string. Ale, pokud to pouzivas hodnoty v sql, tak to moc nejde resit.
Doplneni otazniku do dotazu je to nejmensi. Bud to tam dat rucne, nebo automaticky doplnit strin pres str_repeat, treba

php.net/str-repeat

Example #1 str_repeat() example
<?php
echo str_repeat("-=", 10);
?>

Ale, muzes dotaz skladat i pomoci toho escape, cyklem.

Ja treba resil nedavno podobny problem (1-2 roky zpet) a rozhodl jsem se tabulku ulozit jako string. Jednalo se o tabulku financovani prilozenou k formulari. Tabulka byla dynamicka, moznost pridat oddeleni a nejaka dalsi deleni. Tabulka slouzila jen ke cteni nebo editaci.Narazil jsem trochu na problem s limitem stringu, byl nutny jeden sql prikaz. jinak mi vse funguje. Tabulku nacitam jako celek pro zobrazeni nebo editaci. Jinak se s jejimi udaji nijak nepracuje, zadne serazovani nebo tak.

Neco jineho je, treba, kdyz mas tabulku s pripojenim inet zasuvek na budove. Tam je treba 10-20 udaju a vetsina z nich se filtruje. Tusim to zatim delaji kluci v excelu. Prislo jim to jednodussi nez se drbat s programem nebo to sdilet pres ofice365 nebo google-sheet, kdyz jsou to vicemene tajne informace. Treba, minimalne nechceme, aby kazdy vedel, na jakem kabelu, budove jsou jake kamery :) Cili, duvera v nejaky jiny software je velice nizka.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý