Anonymní profil Guess who´s the guest – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Guess who´s the guest – Programujte.comAnonymní profil Guess who´s the guest – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 85.70.217.–

Garland
C / C++ › C++ vs. Pascal
24. 1. 2008   #63932

To Colpik :

Colpik napsal:
To midin : Tím jsem myslel vizuální funkce (barva písma apod.), kterých když chceš dosáhnout v C/C++, musíš si stáhnout nějaké další knihovny.

.

Nemusíš, nevím, jak je to s linuxy, ale u windows jsou potřebné funkce už zahrnuty v hlavičkovém souboru "windows.h" ( nebo spíše v některém ze souborů, co jsou zahrnuty v něm), i když pravda je, že jejich používání bývá, ač koncepčně dost jednoduché, značně zdlouhavé, obnáší to deklaraci různých handlů, struktur atd...

Guess who´s the guest
Offtopic › Ktorú časť mozgu máte silnej…
15. 11. 2007   #54848

Já ji dokážu otočit v libovolné otočce na obě strany, ale upřímně dost pochybuju, že to má co dočinění s používáním té či oné strany, to bych pak musel mít obě strany silnější :)

Spíše bych řekl, že záleží na tom, jakou si zrovna stranu podvědomě "vyberete", tj. například ruce se při otočce jakoby prohodí,
což vytváří pocit, že tanečnice udělá otočku na jednu stranu celou a odvede vás to od faktu, že se ve skutečnosti točí na obě strany do půlkruhu.

Jen se schválně zkuste se soustředit na ruce a být přesvědčeni, že se tanečnice točí právě tam kam chcete, určitě vás bezostyšně poslechne.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý