Anonymní profil Jason – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Jason – Programujte.comAnonymní profil Jason – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 88.102.150.–

qwerty
Delphi › Kancelářská aplikace
30. 12. 2010   #137343

To delphak : měl by to být program, který uživateli (operátor ve vymáhací společnosti) zobrazí informace o pohledávce (pohledávky jsou položky v databázi). Operátor provede hovor s dlužníkem a uloží do databáze k pohledávce výsledek hovoru.

qwerty
Delphi › Kancelářská aplikace
30. 12. 2010   #137329

Zdravim,
jako seminární práci do školy jsem si zadal vývoj kancelářské aplikace a potřeboval bych poradit s výběrem programovacího jazyka. Aplikace bude pracovat s databází ze které bude na obrazovku vypisovat záznamy a podle zadání uživatele je měnit.
Protože jsem se ve škole zatím naučil jen pascal a php, rozhodl jsem se pro tuto aplikaci rozšířit své znalosti o další programovací jazyk, ale nevím, jaký by byl pro vývoj kancelářské aplikace nejvhodnější. Taky bych se ho už potřeboval naučit dost rychle, protože jsem nezačal úplně včas, takže by neměl být moc složitý.
Sekci Delphi jsem vybral, protože o Delphi jsem přemýšlel jako o vhodném jazyce a žádná obecná sekce tady není.
Předem díky za pomoc.

Jason
Pascal › Textová hra
9. 5. 2008   #73416

Potřeboval bych pomoc s textovkou, musim to mít do školy jinak mě nepustí do dalšího ročníku ;) Nedokážu vymyslet jak vypisovat texty, když to uložím do souboru je pro mě problém najít určitou část textu která má být zrovna vypsaná. Tak pokud někdo víte jak na to tak bych vám byl vděčný za radu.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý