Anonymní profil mpas – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil mpas – Programujte.comAnonymní profil mpas – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 193.179.36.–

mpas
Java › Compiler pro J2ME
4. 7. 2008   #78730


Jasny, to muzu taky doporucit. Pouzivam to. Stahni si NetBeans mobility.

http://download.netbeans.org/netbeans/6.1/final/start.html?bundles/netbeans-6.1-ml-mobility-windows.exe&platform=windows&lang=en&option=mobility

Java › Razení ve vícerozměrném poli
4. 4. 2008   #70571

To Tomas :
V jave jsou vícerozměrná pole definována jako pole polí. Není proto problém seřadit celé řádky pomocí metody soert - jenom si nesmíš splést, co máš dát do prvního a co do druhého indexu.

Problém v takovém vícerozměrném poli bude s tím, jak definovat, který prvek je větší a který menší. K tomu slouží verze metody, které zadáš komparátor.

Java › Jakou knihu?
24. 12. 2007   #59457

Pro začátečníka mezi oběma verzemi žádné významné rozdíly nejsou.
Nicméně každá z jmenovaných knih má jiný cíl a učí čtenáře něco jiného.

"Myslíme objektově v jazyku Java 5.0" učí objektově orientované programování a ukazuje, jak je třeba při tomto způsobu programování přemýšlet. Ze syntaxe a knihoven probírá jenom to, co je pro základní kurz OOP potřeba. O výjimkých a vláknech se zde proto dovzíš opravdu jen minimum.

Naproti tomu "Java 6 - Vyukovy kurz" se soustředí především na syntaxi jazyka a jeho knihovny, takže se pro změnu neodzvíš skoro nic o tom, jak se takový OO program vymýšlí.

Takže by asi bylo nejlepší si pořídit obě, ale pozor, "Myslíme objektově..." je už prakticky doprodané a nakladatel další dotisk nechystá.

Java › .CLASS
23. 11. 2007   #55854

Najdi si v Googlu DJ Java Decompiler - není-li daná aplikace obfuskovaná, tak by jste měli dostat její poměrně věrnou podobu. Je-li obfuskovaná, pak se někdo snažil, aby program nešlo jednoduše dekompilovat a zjistit o něm cokoliv rozumného bude poměrně obtížné.

Java › Java programování
22. 11. 2007   #55851

Záleží na tom, co hledáš.

Chceš-li jazyk, kterým snadno vysmahneš jakési pidiaplikace, jsou určitě jednodušší.

Hledáš-li seriózní jazyk, v němž je vytvářeno kolem 60 % velkých a kritických aplikací, který se učí na většině univerzit, protože je poměrně mocný a přitom relativně jednodeuchý k naučení, jazyk, v němž se v současné době programuje pravděpodobně nejvíce, pak zvol Javu.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý