Anonymní profil Anonymní uživatel – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Anonymní uživatel – Programujte.comAnonymní profil Anonymní uživatel – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 85.70.6.–

Anonymní uživatel
Inzerce › Hledáme lidi pro tvorbu vzdě…
16. 8. 2008   #82974

Nabízím volná místa právě do týmu pro tento web(www.knowledge.czechian.net), berte prosím ohled na to že web je v provozu jen pár dní. Ano vím, že nevypadá nijak lukrativně, ale do budoucna bychom chtěli přesunout web na placený hosting s novou doménou a možná by se změnil název. A samozřejmně vytvoření originální šablony.

Pokud by někdo měl zájem stát se redaktorem a psát kvalitní články, které budou mít vzdělávací charakter a mohli by být i zábavné a čtivé tak ať napíše na mail a nejlépe přidá nějaký vzorový článek, či odkaz na již publikovaný abychom měli představu o stylu psaní. Na věku nezáleží!

Dále hledáme sponzora (ted se chytáte za hlavu a divíte se kdo by chtěl něco takového sponzorovat) a případně grafika, který by zadarmo (prozatím nemáme čím zaplatit ale neradi bychom, aby zůstal neodměněný, takže časem by dostal
zaplaceno) vytvořil nějakou pěknou šablonu a případně nakódoval, nebo ještě nějaký hodný kóder by se hodil. Post korektora je také volný.

PS: Nechceme konkurovat Wikipedii. Měl by to být web, kde by si studenti (a nejen oni) mohli přečíst články a informace, které se můžou hodit například do školy, a zároveň to nebyla nudná encyklopedie. Naším cílem je zaujmout!

V případě zájmu pište na knytl.jakub@gmail.com

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý