Anonymní profil Anonymní uživatel – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Anonymní profil Anonymní uživatel – Programujte.comAnonymní profil Anonymní uživatel – Programujte.com

 

Příspěvky odeslané z IP adresy 90.177.239.–

JavaScript, AJAX, jQuery › Drag and drop v Javascript
11. 9. 2010   #133529

Ahoj,
potřeboval bych poradit s metodou drag and drop... samotný princip jsem si našel a snad zroják pochopil, potřeboval bych ale poradit jak omezit možnost dropu obrázku na určitou polohu... příkladem může být např. šachovnice, kde potřebuji pohybovat s střelcem a pro každou pozici jsou různé možnosti dropu figurky...napadlo mě si každému políčku přiřadit samotné ID, ale to je neuvěřitelně pracné, možná by pomohla nějak přičítat souřadnice při jejich získání u funkce např. mouseUp....bohužel s JS začínám, ocením jakoukoliv radu, díky

Číslicová technika › Návrh Alarmu budovy pro simu…
31. 1. 2010   #123460

a další utrápená duše TUL, předpokládám že jsi v prváku a máš ZLR kolego? v čem to vubec píšeš, v mosaicu ? nebo maš to udělat pomoci automatu v Xilinxu ?

Pascal › Úkol - naprogramovat buffer…
7. 10. 2009   #116851

Ahoj, potřeboval bych poradit jak naprogramovat funkci bufferu procesoru. Vím, že buffer nějak dočasně odkládá pro procesor data a přesouvá je, ale to je vše, bohužel nevím podrobnosti, jak snimi pracuje a ani odkud začít (ani google nepomohl), vyučující bohužel nic neupřesnil. Budu štasten za každou radu. Děkuji.

Delphi › Vlastnosti Labelu
4. 4. 2009   #98511

díky moc, docela mě to inspirovalo.... vyřešil jsem to přes integer hodnotu, pokud jsem kliknul myší tak i=i+1 , když i=1 tak barva zůstala když sem kliknu po 2 tak se barva změnila při i=2....

Anonymní uživatel
Delphi › Vlastnosti Labelu
2. 4. 2009   #98406

To joudicek : díky za radu, ale už jsem to odpoledne trochu pořešil a barvy se mi mění, ale problém je že když kliknu na Label změní se barva, ale už tak nezůstane, protože když hnu myší mimo Label, dá se na něj zpět barva, která je určená v proceduře MouseLeave....zkoušel jsem to nějak přes if, ale nic mi to nebere..

Delphi › Vlastnosti Labelu
1. 4. 2009   #98339

Ahoj, potřeboval bych poradit jak změnit vlastnosti komponenty Label, kterou si vytvořím jako New component a přidám ji na form. Potřeboval bych, aby se při přejetí kurzoru myši přes label nebo kliknutí změnila barva labelu a popřípadně i písma, které bude obsahovat. Jsem úplný začátečník, tak prosím podrobně a jednoduše:) Ocením jakoukoliv radu. Díky.

 

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý