Join Multimedia
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Join MultimediaJoin Multimedia

 

Join Multimedia

Google       Google       18. 10. 2005       8 876×

Stejně jako každý rok, i letos pořádá německá firma Siemens mezinárodní soutěž o nejlepší multimediální prezentaci pro základní a střední školy - Join Multimedia...

Každoročně se této soutěže zůčastní několik tisíc týmů z celé Evropy. Na ty nejlepší čekají ceny v celkové hodnotě 150 000 € a pozvánka na slavnostní vyhlášení vítězů v Mnichově.

Zůčastnit se může každý tým ve věkovém rozmezí 12 - 19 let minimálně o třech a maximálně o šesti členech. Soutěž je rozdělena na kategorii A (12 - 15 let) a kategorii B (16 - 19 let). Prezentace musí mít podobu jakéhokoli spustitelného programu, popřípadě webové stránky (Já osobně doporučuji Flash). Narozdíl od předchozích ročníků, prezentace musí být pouze v angličtině. Celé to nesmí mít více než 80 MB a počet stránek v prezentaci by neměl přesahovat 20. Letos si můžete vybrat ze tří témat, které naleznete na oficiálních stránkách uvedených níže.

Termín zaslání výsledných prací je do 1. února. Poté proběhne hodnocení odbornou porotou a během dalšího měsíce už by měla být známa tabulka s nejlepšími dvaceti prezentacemi z každé kategorie. Každý zůčastněný tým dostane diplom a drobný dárek.

Ikdyž se vám může zdát, že je v soutěži příliš velká konkurence a nemáte šanci umístit se ani mezi prvními dvaceti, není to úplně pravda. V minulém ročníku (2003/2004) jsem se s kamarády zúčastnil také, a ikdyž jsem byl přesvědčen, že jsme to totálně odflákli, umístili jsme se na 17. místě. Trochu mě sice zklamalo, že jsme za to dostali pouze diplom a "obyčejný foťák", ale na konci roku to alespoň napravila pochvala ředitele školy :).

Více informací o soutěži najdete na
www.siemens.cz/multimediaprojekt
www.siemens.com/join_multimedia

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

2 názory  —  2 nové  
Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
Autor programuje v C++, resp. využívá knihovnu SDL. Sportuje, má rád hudbu a zvířata.

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý