ASUS A8N-SLI Deluxe
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

ASUS A8N-SLI DeluxeASUS A8N-SLI Deluxe

 

ASUS A8N-SLI Deluxe

Google       Google       31. 7. 2005       17 161×

V předešlých měsících se mluvilo o špičkové technologii SLI (Scalable Link Interfce), kterou představila společnost nVidia. Její mimořádnost spočívá v použití dvou grafických karet společně se základní deskou s podporou SLI. Aby společnost ASUS uspokojila i ty nejnáročnější uživatele, kteří požadují maximální výkon, uvedl na trh základní desku A8N-SLI Deluxe a k ní nové grafické karty Extreme N6800 Ultra

První základní deska s 12 000 body v 3DMark05

3DMark je jedním z nejpopulárněších benchmarkových programů na světě. Zatímco jiné základní desky s podporou SLI dosahují výsledků v tisících, zákl. deska A8N-SLI Deluxe s dvěma grafickými kartami EXTREME N6800 Ultra dokázala prolomit hranici 12 000 bodů. Z toho jednoznačně vyplývá nejlepší 3D zobrazení.

Základní deska s ideální čipovou sadou nForce SLI

Nejen že podporuje ty nejvýkonnější procesory AMD Athlon 64FX, ale navíc obsahuje i spoustu inovací - EZ Selector, AI NOS a AI NET2, které umožňují vyždímat ze zákl. deksy opravdové maximum. Variabilita rozšíření - připraveny čtyři DDR paměťové sloty a osm SATA konektorů. EZ Plug zajišťuje stabilitu počítače díky nepřetržitému a dostatečnému napájení PCI Express slotů. Dále integrovaný zvukový kodek Realtek ACL 850 se 7.1 kanálovým zvukem analogovým i digitálním S/PDIF výstupem (koaxiálním i optickým).

Extrémní výkon

Do základní desky můžeme osadit až dvě velmi výkonné grafické karty, jako například zmíněná ASUS EXTREME N6800 Ultra, která má grafický čip GeForce 6800 Ultra, 256 MB DDR paměti a do tendemu k ní můžee ještě přidat jednu stejnou grafickou kartu. To je nepřekonatelný 3D výkon. Grafické karty ASUS Extreme nabízejí nejen technologie jako ultraShadow II, highPrecision Dynamic Rage (HPDR), intellisample 3.0, ale také grafický engine CineFX 3.0, který podporuje DirectX. Chlazení je realizováno pomocí měděného chladiče a ventilátoru, které zakrývají jak samotný grafický čip, tak paměti.

Co dostaneme dále

S každou grafickou kartou ASUS Extreme N6800 ultra je dodávána USB kamera a celá řada programů a her jako GameFace Live, Power Director, ASUS DVD XP, Media Show, DOOM 3 a Joint Operation.

Cena základní desky A8N-SLI Deluxe : okolo 5 000 Kč (pozor, rozdíl až tisíce korun! (4700-5900)
Cena grafické karty ASUS eXtreme N6800 : okolo 16 500 Kč
Ceny uvedeny včetně DPH

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Tagy:
sli
2 názory  —  2 nové  
Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
(fotka) Lukáš ChurýLukáš je šéfredaktorem Programujte, vyvíjí webové aplikace, fascinuje ho umělá inteligence a je lektorem na FI MUNI, kde učí navrhovat studenty GUI. Poslední dobou se snaží posunout Laser Game o stupeň výše a vyvíjí pro něj nové herní aplikace a elektroniku.
Web     Twitter     Facebook     LinkedIn    

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Reklama autora

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý