TextAloud 2.051
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

TextAloud 2.051TextAloud 2.051

 

TextAloud 2.051

Google       Google       5. 8. 2005       7 506×

Tento šikovný prográmek vám pomůže při čtení dlouhých zpráv, či knížek...

Program slouží k převodu textových souborů na MP3 a WAV. Obsahuje 27 různých syntetizovaných hlasů v 7 jazycích. Bohužely mezi nimi není čeština. I když je program shareware, vyplatí se ho vyzkoušet.

Tady je program ke stáhnutí download
A domovské stránky jsou zde

Ovládání:
Pokud jste si program stáhly, tak proveťte jednoduchou instalaci. Po instalaci by se měl program spustit sám. Pokud tak neučiní, tak jej spusťte (na ploše by měla být ikona). Naběhne nám tabulka, zde po vás chcey abyste si program zakoupili. My ale zpozorníme na jedno tlačítko Run Free Trial. Po kliknutí program začne nabíhat. Až se spustíy naběhne vám samotný program a ještě jedna tabulka. Malou tabulku vypneme.
Program je velice jednoduchý na ovládáníy takže začneme. Nahoře máme lištu s tlačítkama. My klikneme na tlačítko Open. Naběhne nám tabulka na otevření souboru. Najděte tedy nějaký textový dokument. Potvrťte a textovej soubor se nahraje.
Pokud chcetey tak textovej soubor nemusíte nahrávat. Můžete sepsat, cokoli se vám zlíbí.
Pokud jste nějak učinili, tak teď se přesuňte k pravé straně. Jsou tam 3 možné volitelné urovně Pitch, Speed, Volume. S těmi si pak můžete pohrát. A vedle těchto třech volitelných úrovní jsou 3 tlačítka. Klikněte tedy na první Speak. Program vám začne číst to, co jste nahráli, nebo napsali. Pokud soubor chcete uložit, tak místo Speak klikněte Speak To File. Zvolte kam se soubor má nahrát a potvrťte.

Pokud jsme zvolili program otevřít jako free, tak máme jen anglickou výslovnost. Na stránkách produktu pak máte možnost zakoupit lidské hlasy v různých řečí. Čeština mezi nima bohužel není.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
Autor tvoří grafiku v 3Ds Maxu.

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý