Zdarma kniha, CD a DVD!
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zdarma kniha, CD a DVD!Zdarma kniha, CD a DVD!

 

Zdarma kniha, CD a DVD!

Google       Google       6. 1. 2006       13 293×

Microsoft v rámci programu MSDN Connection nabízí zdarma k objednání knihu "Začínáme vytvářet webové stránky ve Visual Web Developeru 2005" s přiloženým CD a dále DVD s multimediálními prezentacemi a zkušebními verzemi edicí SQL Server 2005 Enterprise a Visual Studio 2005 Team Suite...

Na program MSDN Connection vás pravidelně upozorňuji vždy, když se objeví nějaká akce. Nyní je akce opravdu lákavá. Proto neváhejte, přihlašte se a objednávejte.

Web MSDN Connection shrnuje důležité informace, zkušební software a časové plány, přičemž vynechává méně podstatné údaje. Zaregistrujte se proto a získejte výhody webu MSDN Connection, který představuje vaši osobní znalostní bázi a možnost úspory času a sledování důležitých informací v rychle se měnícím prostředí. Členství v programu MSDN Connection se vyplatí – a nestojí přitom ani korunu. Registrovat se můžete zde: Registrace MSDN Connection.

Co můžete nyní získat

Kniha "Začínáme vytvářet webové stránky ve Visual Web Developeru 2005" je malým průvodcem tvorby osobních nebo klubových webových stránek. Na konkrétních aplikacích ukazuje možnosti nového vývojového prostředí Visual Web Developer a databáze SQL Server Express Edition. Součástí knihy je i CD s produktem a zdrojovými kódy ukázkových aplikací v češtině.

Ukázky můžete sami upravovat v produktech řady Visual Studio 2005 Express Edition (jsou volně ke stažení a bezplatnému používání):

Visual Web Developer 2005 Express Edition
Visual Basic 2005 Express Edition
Visual C# 2005 Express Edition
Visual C++ 2005 Express Edition
Visual J# 2005 Express Edition
SQL Server 2005 Express Edition


DVD s multimediálními prezentacemi a zkušebními verzemi edicí SQL Server 2005 Enterprise a Visual Studio 2005 Team Suite
Obsahuje sadu multimediálních technických prezentací o Visual Studiu 2005 a SQL Serveru 2005. Na DVD naleznete některé z produktů řady Express a zkušební verze SQL Server 2005 Enterprise a Visual Studio 2005 Team Suite.
Visual Studio 2005 Team Suite je součástí nové řady "Visual Studio 2005 Team System". Jedná se o sadu nástrojů pro týmovou spolupráci s podporou kompletního životního cyklu tvorby softwarových řešení. Naleznete zde nástroje pro návrh architektury orientované na služby, software pro testování a nasazování vyvinutých řešení i prostředky pro projektové managery.

Objednávka knihy a DVD zdarma

Máte-li zájem o bezplatné zaslání knihy nebo DVD, zaregistrujte se do MSDN Connection - programu pro vývojáře a softwarové architekty. Poté si objednejte v sekci Výhody členství jejich zásilku. Objednávka je možná do 31. 1. 2006. Bezplatná rozesílka knih a DVD proběhne v první polovině února.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
(fotka) Lukáš ChurýLukáš je šéfredaktorem Programujte, vyvíjí webové aplikace, fascinuje ho umělá inteligence a je lektorem na FI MUNI, kde učí navrhovat studenty GUI. Poslední dobou se snaží posunout Laser Game o stupeň výše a vyvíjí pro něj nové herní aplikace a elektroniku.
Web     Twitter     Facebook     LinkedIn    

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Reklama autora

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý