První hráčská internetová TV v ČR!
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

První hráčská internetová TV v ČR!První hráčská internetová TV v ČR!

 

První hráčská internetová TV v ČR!

Google       Google       20. 1. 2006       16 216×

Internetová televize nese název PG24 a jedná se o první internetovou televizi pro hráče počítačových her. 24 hodin denně, sedm dní v týdnu.

Program

Každou středu se můžete těšit (opět 18:00) na Starcraft live! a moderátorem nebude nikdo jiný než samotný admin starcraftu, Jump!
Každý čtvrtek se vysílá v 18:00 živě a budou zváni samí zajímaví hosté z herního prostředí, takže se máte určitě na co těšit.

A takto vypadá program ve všední dny:
00:00 hltv
15:30 progamers
16:00 frag movies
18:00 Starcraft live!
19:00 hot news
20:00 PG24 live_repríza
21:00 ODB proctions
22:40 hltv
Pokud není v programu jeden z níže uedených programů, je vysílání hot news přesunuto na 18:00 a tedy všechny programy za ním taktéž.

Pořady

Jelikož televize začala ostré vysílání teprve včera, množství pořadů je omezené, nicméně bude narůstat.

Counter Strike Live!
Hodinová show Counter Strike Live! je zaměřená především na novinky ze světa CS, ale samozřejmě i CS:S. Ke komentování událostí na obou scénách budou zváni ti nejpovolanější hráči a manažeři teamů z jednotlivých her a bude s nimi diskutováno aktuální dění, ať už okolo přestupů, turnajů nebo čehokoli jiného. Další náplní pořadu bude samozřejmě sledování nejrůznějších videí, které stojí za shlédnutí, nebo které vyšly jako novinka. V neposlední řadě určitě dostanou prostor na shlédnutí komentovaná dema z mezihernových turnajů nebo turnajů ve světě. Tento pořad si určitě nenechejte ujít a každý čtvrtek od 18:00 si 'nalaďte' PG24! Pořadem vás provází Adam Reinberger, na scéně známý pod nickem sharp.

Starcraft Live!

V hodinové show Starcraft live! můžete sledovat jen a pouze dění z nejhranější strategie světa - Starcraftu. Během pořadu se dozvíte o nejzajímavějších událostech, připravovaných turnajích, novinkách z domací či zahraniční scény. Nedílnou součástí pořadu bude setkání s hostem z řad hráčů, adminů, programátorů. Další náplní pořadu budou samozřejmě videa, ať už herní či ze života samotných hráčů. A samozřejmě, dostane se i na replaye, ve kterých můžete shlédnout taktiky vybraných hráčů. To vše a mnohem více uvidíte jen v pořadu Starcraft Live!, každou středu, v pořadu PG24! Pořadem vás provází Lukáš Vobecký, pro mnohé známý pod nickem Jump.

Odkaz na PG24

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
(fotka) Lukáš ChurýLukáš je šéfredaktorem Programujte, vyvíjí webové aplikace, fascinuje ho umělá inteligence a je lektorem na FI MUNI, kde učí navrhovat studenty GUI. Poslední dobou se snaží posunout Laser Game o stupeň výše a vyvíjí pro něj nové herní aplikace a elektroniku.
Web     Twitter     Facebook     LinkedIn    

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Reklama autora

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý