Virtual Tuning – 1. časť
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Virtual Tuning – 1. časťVirtual Tuning – 1. časť

 

Virtual Tuning – 1. časť

Google       Google       19. 4. 2006       25 689×

Dnes bych vás chtěl naučit nějaké úpravy někoho, kdo se zajímá o virtuální tuning. Jde to v mnoha programech, ale já vás něco naučím v programu Adobe Photoshop. Krok za krokem vás naučím tunit jednotlivé části vozu tak, aby byl na konci hotový kompletní tuning. Rozdělíme to na takové tři části. V první části vás naučím tři úpravy, tím bude zatemnění oken, odstranění kliky dveří a výměna diskového kola. V druhé části bychom zkusili úpravu předního a zadního nárazníku a také prahů. V poslední třetí části to bude snížení vozu, změna barvy vozu a instalace polepu na vůz.

Jednou z nejjednodušších úprav je zatemnění oken, tvz. tónování. Okno, které chceme zatemnit, označíme mnohoúhelníkovým laserem.

Potom pomocí klávesové zkratky Ctrl+J vytvoříme novou vrstvu, kterou zatemníme. Stisknutím kláves Ctrl+U se objeví tabulka, ve které lze měnit barvu. Nám postačí posunutí spodní šipky doleva, okno se zatemní. U ostatních oken postup opakujeme.

Druhou z těch jednodušších úprav je zahlazení dveří. To spočívá v tom,že odstraníme kliku u dveří. Kliku a její okolí označíme mnohoúhelníkovým laserem.

Takto připravený čtverec posuneme doleva a pomocí kláves Ctrl+J vytvoříme novou vrstvu.

Po vytvoření nové vrstvy stiskneme na klávesnici písmeno V, tím přepneme na move tools a uchopíme novou vrstvu, kterou pak zakryjeme kliku. Vše by pak mělo být hotové.

Třetí a už trošku složitější úpravou je výměna disku, ale není to nic, co byste s malou pomocí nezvládli. Pro výměnu disku je důležité si zvolit stejnou, nebo co nejpodobnější, předlohu disku. To proto, aby disk padl bez větších úprav tam, kam potřebujeme.

Kolo si označíme například Eliptical marquee tool (M) a pomocí kláves Ctrl+C a Ctrl+V přesuneme disk do obrázku s upravovaným vozem.

Takto vložené kolo je třeba ještě upravit pomoci: edit > free Transform (možno použít zkratku Ctrl+T). Kolo upravíme do patřičných rozměrů a přesuneme na disk, který chceme změnit. Druhé kolo zkopírujeme stiskem kláves Ctrl+V a nadále postupujeme stejným způsobem.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
Autor testuje novinky v oblasti SW.

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý