Hledáte práci nebo brigádu? Zkuste www.itprofese.cz!
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Hledáte práci nebo brigádu? Zkuste www.itprofese.cz!Hledáte práci nebo brigádu? Zkuste www.itprofese.cz!

 

Hledáte práci nebo brigádu? Zkuste www.itprofese.cz!

Google       Google       15. 6. 2006       12 475×

Portálů nabízejících práci tu je mnoho, většinou se však jedná jen o obecně zaměřené servery s nabídkou zaměstnání, proto vznikl portál speciálně pro uchazeče o zaměstnání v oboru IT. Nachází se na adrese ITProfesia.sk a jedná se o ojedinělý projekt svého druhu na Slovensku. Navíc se nezaměřuje pouze na Slovensko, ale taktéž na Českou republiku – prostřednictvím sesterského portálu ITProfese.cz




Co portál nabízí

Portál pro IT profesionály se zaměřuje na oblast informačních a komunikačních technologií, poskytuje informace o volných pracovních pozicích v IT oblasti, umožňuje uchazeči bezplatně hledat práci v databázi pracovních pozic nebo zařadit svůj profesní životopis. Možnosti hledání jsou však rozšířeny i o další kritéria – stáří nabídky, hledané zaměření (pozice), lokality a další. Jednoduše lze tedy dohledat pracovní nabídky ušité přesně na míru. Portál taktéž nabízí zveřejnění společnosti v seznamu zaměstnavatelů, zvěřejnění pracovní nabídky nebo procházení vložených životopisů – vše bezplatně.

Pokud se registrujete, můžete přidávat svoje životopisy, které pak mají k dispozici společnosti a zaměstnavatelé nebo vytvořit Agenta pracovních nabídek. Ten slouží k zasílání nejnovějších pracovních nabídek dle zvolených kritérií.

Pokud hledáte práci, můžete

›  vložit váš profesní životopis do veřejné databáze, kde bude k dispozici všem zaměstnavatelům a firmám, které nabízejí pracovní místa, vaše šance na získání místa se tak mnohonásobně zvýší
›  prohledávat databázi pracovních nabídek dle vámi zvolených kritérií
›  vytvořit Agenta pracovních nabídek, který bude sledovat nově vložené nabídky přímo ušité pro vás a bude vás o nich informovat

Pokud chcete nabídnout práci, můžete

›  nabízet pracovní místa vložením nabídky do databáze
›  procházet profesní životopisy
›  samozřejmostí je možnost zviditelnit svoje nabídky před ostatními

Portály ITProfese.cz a ITProfesia.sk nabízejí nejen nabídku pracovních míst a zaměstnání, ale i kontraktů a aukcí, resp. inzerci na vytvoření konkrétních softwarových rešeních a produktů. Tím je dána možnost vývojářům a dalším v oboru IT rozvíjet svoje znalosti, získat dostatečnou praxi, která je dnes tolik potřebná.

Portál se momentálně nachází ve fázi „Sunrise period“, tzn., že vybrané služby jsou poskytovány zdarma a lze si tak vyzkoušet všechny nabízené funkce a samotný přínos tohoto specializovaného webu určeného pro IT/ICT sektor.

Pro univerzity a studentské organizace je a bude i po skončení „Sunrise period“ publikování pracovních příležitostí, článků, dalších informací a jiných aktivit bezplatné.

Portály v současné době nabízejí více jak 900 nově otevřených pracovních pozic pro IT odborníky nejen v IT společnostech. Pracovní pozice jsou zaměřené hlavně pro absolventy, dále pro studenty vysokých škol a v neposlední řadě i pro zaměstnance v oboru IT (nazávisle na sektorech trhu ekonomiky).

Služby obou portálů budou postupně rozšiřovány a doplňovány o nové možnosti, pracovní nabídky a funkce.
Provozovatelem portálů ITProfese.cz a ITProfesia.sk je společnost ICT, s.r.o., která úspěšně působí na slovenském a českém trhu od roku 2005.





Portály jsou perfektně zpracovány, menu je přehledné a inuitivní. Svojí nabídkou služeb tak doplňují mezeru resp. chybějící část na česko-slovenském trhu.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
(fotka) Lukáš ChurýLukáš je šéfredaktorem Programujte, vyvíjí webové aplikace, fascinuje ho umělá inteligence a je lektorem na FI MUNI, kde učí navrhovat studenty GUI. Poslední dobou se snaží posunout Laser Game o stupeň výše a vyvíjí pro něj nové herní aplikace a elektroniku.
Web     Twitter     Facebook     LinkedIn    

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Reklama autora

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý