FIFA 06 World Cup
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

FIFA 06 World CupFIFA 06 World Cup

 

FIFA 06 World Cup

Google       Google       21. 6. 2006       8 828×

Fotbalové mistrovství světa je v plném proudu. Všichni fotbalový fanoušci sedí doma, v hospodách, na německých stadionech a všichni se dívají na fotbal. Ani v EA Sports nelenili, a tak je tu opět další fotbalová hra...

Po spuštění Fify se objeví ne moc přehledné menu. Můžete si vybrat mezi přátelským utkáním, online hrou, mistrovstvím světa, tréninkem. Trénink se opravdu velmi povedl. Vyzkoušíte si standartní situace, rohové kopy i penalty. Dále je tu Global Challenge. V tomto módu máte za úkol změnit fotbalovou historii ve slavných zápasech. Například začnete hrát v 80. minutě za stavu 0:1 a musíte vyhrát. Velmi originální a zábavné.

Jak jsme u EA Sports zvyklí, máme tu plně licencované hráče, stadiony a vše možné, co se týká fotbalu. Hráči jsou docela podobní těm, které vidíme běhat v televizi a ti šťastnější z nás i na stadionech. Takže bez dalšího zdržování jdeme na to, začíná první zápas. Hráči nastupují na stadion, diváci jásají, řvou, pískají, tleskají. Zvuková kulisa je opravdu na velmi dobré úrovni. Rozhodčí píská do píšťalky a začíná se hrát.

Zpočátku se zdá být všechno fajn, jenže po pár odehraných minutách nadšení opadává. Zjistíte, že stačí přihrát do běhu hráči, který běží za obranu a stoprocentně budete skórovat. Nebo rozjet útok po křídle a centrovat před branku. To je velká škoda, protože to hru dělá přímočarou. Některé přihrávky jsou nesmyslně rychlé, jiné zase zbytečně pomalé. Naštěstí můžeme dělat s míčem různé parádičky. Co se mi opravdu na tomto fotbálku líbí, jsou penalty. Pomocí pár tlačítek můžete pomocí brankáře znervózňovat střelce a doufat že přestřelí branku. Ovšem opravdové fotbalové superstars se vám asi znérvoznit nepodaří.

Bohužel hra vám na dlouho nevydrží. Mistrovství si párkrát zahrajete, ale po chvíli vás to, zřejmě jako mě, přestane bavit. To samé platí o Global Challenge. Poté zbývá ještě online hra, kde je trvanlivost individuální.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

1 názor  —  1 nový  
Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
Autor se zajímá o počítačové hry, učí se programovat ve VBA.

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý