Slam Soccer 2006
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Slam Soccer 2006Slam Soccer 2006

 

Slam Soccer 2006

Google       Google       24. 10. 2006       10 678×

Pro hráče-pařany-sportovce: máme tady další fotbálek ve stylu Mistrovství světa 2006.


Určitě víte, že před časem skončilo Mistrovství světa ve fotbale 2006. V průběhu mistrovství se chlapci z Xeonage Software rozhodli udělat 3D hru Slam Soccer 2006. Děj hry vás, jak jinak, vtáhne do Mistrovství světa 2006. Takže šampionát můžete prožívat na vlastní kůži.


Prvotní dojem ze hry může kazit skutečnost, že společnost nemá licenci na jména hráčů (stejně jako v Pro Evolution Soccer)a proto najdete ve hře zkomolená jména jako například Milian Bartusch, což je Milan Baroš. Názvy týmů pro mezinárodní zápasy zůstali naštěstí nezměněny. To už ale neplatí pro ligy. FC Porto se může pyšnit názvem FC Morto nebo FC Chelsea zase FC Chessy. Autoři si dali takovou práci s komolením jmen, že se mnohdy hodně nasmějete.


Úvodem vás přivítá pěkná hudba a na pozadí se líbezně ozývají fanoušci. Pak už je jenom nutné si vybrat mód hry. Na výběr máte Rychlý start, kdy se vygeneruje zápas, nebo můžete hrát již zmíněný Šampionát. Velkým překvapením pro mě bylo, když jsem objevil mód Kariéra. V něm si můžete vybrat tým (Chelsea, FC Porto a jiné) a bojovat s ním o první místo v lize.


Grafika je na velmi dobré úrovni, karikatury postav hráčů jsou příjemné, jen komentář trochu vázne. Víc jsem byl nadšený z komentáře u Fify nebo NHL. Je ovšem dostačující, v rámci možností odpovídá realitě a skvěle doplní atmosféru zápasu. Samozřejmě nechybí ani reakce publika.

Jedním z příjemných zpestření hry je například faul na soupeře. Většinou bez debat dostanete červenou kartu, v lepším případě (to asi, když se zrovna rozhodčí dobře vyspí) pouze žlutou. Autoři hry si pohráli a při této akci uvidíte, jak fotbalista zakroutí hlavou, povzdychne si a odejde do kabin. V Slam Soccer 2006 najdete i autové hody, přímé kopy a rohy.

Jediné, co bych mohl autorům vytknout, je ovládání. Po vstupu do hry jsem použil snad všechny klávesy, se kterými se hry obvykle hrávají. Šipky, W,S,D,A, numerická klávesnice a další. Po 10 minutách jsem objevil právě ty zakleté klávesy pro ovládání hry (K,L,J). Zde jsem opravdu ovládání hry nečekal.

Dalším prvkem jsou ty nejdůležitější okamžiky. Už víte? No přece góly. Po vstřelené brance se ozve hudba a přes celou obrazovku se vám zobrazí GOAL!!!. Prostě nádherný pocit.


Dalším, již zmíněným, módem je Šampionát. Můžete si vybrat všechny země. U každé země je uvedeno: jakou mají útočnou sílu, obranou sílu a rychlost týmu. Skupiny jsou rozděleny podle pravdivého losu, takže pokud si bude chtít zahrát za Česko, tak ve skupině najdete Ghanu, USA a Itálii. Teď to vypadá, že Ghaně oplatíte porážku našeho národního týmu, ale nenechte se zmást. I hra s Ghanou může být pekelně těžká.


Další možností hry je mód Pro dva hráče. Jeden hráč hraje na standardní klávesnici a druhý ovládá hráče pomocí numerické klávesnice. Takže můžete zmeřit síly se svým kamarádem nebo to natřít šéfovi.


Celkové hodnocení

Ve Slam Soccer 2006 máte skvělou sportovní pařbu ve 3D, která toho nabízí tolik, kolik jen freeware hra může nabídnout. Je ještě něco, co vás odrazuje si tuto hru pořídit? Zapomeňte!!! Stahujte, hrajte a bavte se. ;-)

Home a download hry najdete na ZDE

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
Autor studuje střední školu změřenout na IT(aplikace osobních počítačů). Zajímá se o webdesign (HTML,CSS), rád programuje(PHP & MySQL) a hraje si rád s grafikou (Photoshop). A taky si rád zasportuje (florbal, sebeobrana).

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý