Moorhuhn Kart 2 XXL
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Moorhuhn Kart 2 XXLMoorhuhn Kart 2 XXL

 

Moorhuhn Kart 2 XXL

Google       Google       22. 9. 2006       19 925×

Určitě každý zná klasické Moorhuhny. To střílení poletujících slepic, které je bez cíle, jenom nastřílet co nejvíce bodů. V sérii Moorhuhn je asi 20 titulů, ale tento je podle mě nejlepší. Jak už název napovídá, bude se jednat o závody bugin.

Vývojáři Moorhuhn za dobu, co sérii vyrábí, stvořili mnoho postaviček, od nejznámější slepice až po žábu a lišku. Tyto postavičky mají ve hře hlavní roli. Za každou z nich můžete hrát (závodit). Jako každá Moorhuhn hra, je tato také bez cíle. Jediným možným cílem je ve hře porazit všechny soupeře nebo zajet na dané dráze nejlepší čas. Závod má tři kola a k dispozici je 5 map: farma, zimní farma, ostrov, Egypt a továrna. V menu před závodem si zvolíte postavičku, za kterou chcete hrát, a mód hry.

Jak už jsem předtím napsal, ve hře je více modů. Můžete si zvolit závod asi s pěti spoluhráči, sám s jedním spoluhráčem nebo můžete jet časovku. V modu s více spoluhráči máte možnost sbírat takové průhledné uprostřed duhové balíčky, které vám vždy dají nějakou schopnost, například rakety nebo pás na propíchnutí pneumatik. Tyto „zbraně“ můžete používat proti ostatním spoluhráčům, ale pozor, oproti staršímu dílu (Moorhuhn Kart 1) mají vaši spoluhráči možnost sbírat „zbraně“ také a díky jejich nové AI je i docela dobře používat.

Mód sám proti jednomu je úplně stejný jako závod s více, akorát zde je jenom jeden spoluhráč a nejsou zde balíčky se „zbraněmi“. Hra má multiplayer, ale nejde spustit po Internetu, jenom na jednom počítači, a to tak, že jeden hráč má první polovinu obrazovky a druhý druhou.

Ovládání mi ze začátku nesedlo, protože je, podle mě, až moc citlivé a v menu to nejde přednastavit, ale nakonec jsem si zvykl. Hra má pěknou kreslenou grafiku, která také bohužel nejde nastavit, ale zvládne ji i počítač bez nejnovější grafické karty.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

4 názory  —  4 nové  
Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
Autor rád programuje v C++, Pascalu, HTML, CSS, PHP, Delphi, tvoří grafiku v Photoshopu a píše recenze na hry.

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý