INVEX–DIGITEX
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

INVEX–DIGITEXINVEX–DIGITEX

 

INVEX–DIGITEX

Google       Google       4. 10. 2006       10 235×

Ve dnech 9.–13. října se bude v Brně konat již 16. ročník mezinárodního veletrhu informačních a komunikačních technologií Invex, jehož součástí bude již 2. ročník mezinárodního veletrhu spotřební elektroniky a digitální zábavy Digitex.

Letošní ročník veletrhů přináší ještě daleko větší semknutí výpočetní a spotřební techniky, což je jeden ze současných trendů. Jeho výsledkem jsou například počítače – centra domácí zábavy, které nabízí připojení k Internetu pro získávání zpravodajství, zobrazování televizního vysílání i rozhlasu, umožňují přehrávání DVD a slouží také k běžné práci s počítačem.

Jedním z trháků, které si pro návštěvníky pořadatelé připravili, je projekt Technologie & Design, jehož cílem je ukázat to nejlepší, co lze nalézt spojením technologie a designu. V rámci tohoto projektu uvidí návštěvníci použití techniky přímo v prostředí, ve kterém se používá. Umožní jim to udělat lepší představu o tom, jak umístit doma techniku, aby zapadla do prostoru. Tohoto projektu se účastní například firmy, jakými jsou Intel, Comfor, Hewlett–Packard, Phillips, JVC, Sony, Canon nebo AV Media.

Mezi hlavní témata letošního Invexu patří také telekomunikace. Kromě výstavních expozic proběhne také přednáškový program VoIP & Broadband Expo. Úplné informace o vývoji a budoucnosti digitálního vysílání v ČR pak poskytne nová Media Hall v pavilonu E. Telekomunikacím se bude věnovat celá řada konferencí a diskuzí. Mezi nejvýznamnější z nich patří Fórum elektronické komunikace 2006 nebo již tradiční Milníky digitální televize v ČR.

Další oblastí, na kterou se Invex a Digitex letos zaměří, je problematika počítačové kriminality a ochrany počítačových sítí před viry. Na veletrzích představí své produkty významné firmy, které se specializují na boj proti virům a špionážním programům. Mimo to proběhne řada antivirových seminářů pro odbornou i laickou veřejnost.

Ani počítačoví hráči nepřijdou zkrátka. Hry, herní technologie a digitální zábava obsadí i v letošním roce dva pavilony brněnského výstaviště. Ústřední herní událostí je již 5. ročník InvexCupu 2006 AMD Mistrovství ČR v počítačových hrách. K vidění bude i nejvýkonnější osobní počítač v České republice s nejnovějším procesorem Intel.

Mezinárodní veletrh Invex je čtvrtý největší veletrh informačních a komunikačních technologií na světě. Loni navštívilo veletrhy Invex a Digitex 103 000 lidí z 38 zemí a zúčastnilo se 604 vystavovatelů z 19 zemí. Úspěšnost tohoto ročníku můžeme říci až po ukončení, zatím ale můžeme tipovat, že letošní Invex překoná ten předchozí. Proto Vám všem návštěvu Invexu doporučím.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
Zajímám se o tvorbu webů v jazycích HTML a PHP. A také softwarové a hardwarové novinky.

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý