Invex & Digitex 2006 – první den
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Invex & Digitex 2006 – první denInvex & Digitex 2006 – první den

 

Invex & Digitex 2006 – první den

Google       Google       9. 10. 2006       11 977×

Veletržní akce pro IT odborníky a širokou veřejnost. Vše začalo dnes – 9. 10. 2006 a potrvá pět dní, tedy do 13. 10. 2006.

Ročník jako každý jiný?

Po vstupu do areálu jste již tradičně uvítání slečnami nabízející poslední číslo časopisu Computer z vydavatelství Computer Press zdarma. Podobně můžete celkem bez větších obtíží získat časopis Doupě, který je nabízen za odpovědi na otázky s herní tématikou. Slovenská společnost ESET, která je vývojářem antivirového řešení NOD32, nabízí roční licenci zdarma každému, kdo je jimi vylosován. Losování probíhá každou celou hodinu.

Na své si zajisté přijdou i tradiční sběrači různých letáků, které jsou vám doslova vnucovány na každém rohu.

Dny pro odborníky, aneb dny klidu

První dny jsou vyhrazené, jako je již dobrým zvykem, pro odborníky a tedy absence mládeže <15 let je vskutku vítána. Je to tedy klidná procházka s naprosto bezproblémovou možností řešit jednotlivé dotazy a problémy se zástupci společností. Jinými slovy, chcete-li z výstavní expozice něco mít, rozhodně nechoďte ve dny určené pro širokou veřejnost.

Úpadek nebo vzestup?

Každým rokem se slýchají ohlasy nazývající Invex upadajícím. Letos by snad tomu tak nemuselo být.

Nabízí se 580 vystavovatelů, z toho 145 zahraničních. Zastoupeno je 21 zemí a to vše na ploše 29 000 m2. Obsazeno je 10 výstavních pavilonů, z toho polovinu zabírá Digitex.

Dalo by se říci, že druhým (záchranným) dechem pro Invex je 2. ročník zmíněného Digitexu, který zastřešuje zájem běžného návštěvníka. Je to především spotřební elektronika, digitální vysílání, digitální fotoaparáty, počítačové hry, herní hardware aj.

Již tradičně jsou nabízeny opravdové slevy (klidně až 50%) na počítačové příslušenství a hry. Stejně tak můžete zakoupit s velkou slevou starší i aktuální čísla časopisů s IT tématikou (Computer, Doupě, Level, Chip aj.) či využít zvýhodněného předplatného.

Závěr

Zvětšení expozice Digitexu je rozhodně přínosem. Manažeři této výstavní akce to rozhodně vědí, a proto se dá předpokládat, že podobný trend bude pokračovat i v příštích letech.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
Autor publikuje na Programujte.com a Živě.cz, zabývá se vývojem a použitelností internetových aplikací a stará se o spokojenost návštěvníků Laser Game v Brně.
Web     Twitter     LinkedIn    

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý