The Mafia Boss
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

The Mafia BossThe Mafia Boss

 

The Mafia Boss

Google       Google       16. 12. 2006       17 364×

Ak máte radi internetové hry, tak čítajte ďalej. Ak tieto hry nemáte radi, tak čítajte ďalej a budete ich mať rádi.

Každý z vás už určíte hral legendárnu a nadčasovú hru Mafia či Godfather. A ak sa vám páčila, určite sa vám bude páčiť aj táto. Hoci to nie je hra na akú sme zvyknutí, určite pri nej nemá cenu rozprávať o grafike či ozvučení, pretože nič také nemá. Ak si myslíte, že je to nejaká staručká hra, ktorú hral Bill Gates keď dostal svoj prvý PC, tak ste na omyle. Je to hra, ktorú si môže zahrať každý bez ohľadu na to, aký má operačný systém, procesor, pamäť RAM alebo grafickú kartu. Áno je to hra, ktorá sa hrá cez internet, alebo skôr priamo na internete.

Ako som už spomínal, je jedno či bežíte na systéme Windows alebo Linux, či máte 400 MHz Pentium alebo úplne nový dvojjadrový procesor, je to jedno. Ale rozhodne to neznamená, že táto hra je nejaký odpad. Práve naopak. Ale dosť bolo rečí, poďme priamo na hru.

Po registrácii a prihlásení sa ocitnete v hlavnom menu a je už iba otázkou pár minút, dokonca aj sekúnd, kým dostanete správu od nejakého mafiánskeho bossa, alebo schytáte svoj prvý útok. Na začiatku budete mať približne 2500 ťahov a 500 miliónov dolárov.

Ťahy budete potrebovať, ak chcete mať nejakú obranu alebo mužov, s ktorými by ste útočili. Za peniaze môžete kupovať rôzne zbrane pre vašich chlapov, autá i lietadlá ale samozrejme alkohol a drogy, ktoré sú nevyhnutné pre život vašich podriadených.

Ak vám konečne príde pozvánka do rodiny, tak sa začína ozajstná hra. Budete si musieť zháňať zamestnancov, spolupracovať s ostatnými z vašej rodiny a bojovať o to, aby ste boli najlepší. A nie je to až tak jednoduché.

V hre máte možnosť najať si 8 druhov ľudí. Whores čiže ženy, ktoré pre vás zarábajú na ulici, card dealers – oblbujú ľudí v kasíne a tak vám tiež finančne prispievajú, punks ktorí nútia ľudí na stávky, bootlegers – produkujú alkohol, thugs – vyrábajú drogy a Hustlers, Hitmen a Bodyguards, ktorí vás obraňujú a útočia na cudzích mafiánov.

V hre máte možnosť navštíviť black market, v ktorom môžete nakupovať. Zo zbraní máte na výber štyri: glock (poznáte z CS – malý pištoľ), shotgun, uzi a AK. V hre sú potrebné hlavne AK. Ostatné sú iba nejaký doplnok.

Tak ak máte dostatok času, ovládate anglický jazyk a rozumiete čo od vás ľudia chcú (POZOR: rodení anglický hovoriaci spoluhráči používajú skratky a slang), tak si určite zahrajte túto hru.

Na koniec snáď iba odkaz themafiaboss.com

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
Autor programuje v jazykoch: ABAP, C/C++, C#, Java študuje na Technickej Univerzite v Košiciach a v dnešnej dobe pracuje ako developer pre intranetové aplikácie(.NET)
Web    

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý