Do Microsoft Empower programu pro nezávislé vývojáře se zapojilo přes 230 společností
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Do Microsoft Empower programu pro nezávislé vývojáře se zapojilo přes 230 společnostíDo Microsoft Empower programu pro nezávislé vývojáře se zapojilo přes 230 společností

 

Do Microsoft Empower programu pro nezávislé vývojáře se zapojilo přes 230 společností

Google       Google       19. 3. 2007       11 710×

Program v tuzemsku již běží více než tři roky, jaký je jeho smysl?

Hlavním posláním je zpřístupnit firmám nejaktuálnější vývojářské nástroje a licence pro testování a pro chod společnosti. Partner má k dispozici technickou podporu v češtině, přímo komunikuje se mnou jako s jeho Partner Account Managerem a disponuje tak informační výhodou vůči konkurenci. Účastník programu přijde po dvou letech na trh s novým řešením, stává se konkurenceschopnějším, má více možností se uplatnit.

Co zájemci o účast v programu získávají?

Vedle možnosti kontaktu s Account Managerem a technické podpory partneři získají pět licencí k vývojářským nástrojům Visual Studio 2005 Professional with MSDN Premium a dále pro vnitro firemní použití pět licencí na operační systém Windows i Office a dále serverovou licenci pro Windows Server, Exchange, SQL a SharePoint Server. Program je pro jeho účastníky odrazovým můstkem k další spolupráci se společností Microsoft a většina z nich plynule přechází na vyšší úroveň, tzv. Microsoft Certified Partner.

Podporujete své partnery i v oblasti marketingu?

Ano, partneři mají například možnost uveřejnit informace o svém produktu v Katalogu řešení a služeb. Tištěný katalog vychází 1× ročně v nákladu 30 000 výtisků a naše společnost ho distribuuje po celý rok na všech akcích a seminářích pořádaných pro naše zákazníky. Elektronickou verzi najdete na internetové stránce www.katalogreseni.cz. Katalog slouží mnoha českým a slovenským firmám při výběru dodavatele informačních technologií. Dále představujeme produkty našich partnerů veřejnosti ještě mnoha dalšími způsoby. Publikujeme články, natáčíme videa atd. Dále se partneři mohou zapojit do prestižní soutěže o nejlepší softwarové řešení s názvem Microsoft Industry Awards, a tak zviditelnit své řešení v jednotlivých průmyslových odvětvích.

Musí budoucí partneři splňovat nějaké podmínky a jak se přihlašují?

Do programu se může zaregistrovat společnost se statusem Microsoft Registered Member, jehož zřízení je otázkou 10 minut a je zdarma. Člen programu vyvíjí opakovatelně prodejné řešení na jedné z platforem Microsoft: Windows (klient nebo server), Windows Mobile, Office 2007 (Office 2003), SQL Server nebo Microsoft Dynamics. Člen programu musí provozovat funkční firemní stránky a rovněž zaplatit roční členský poplatek 320 eur. Postup registrace a bližší informace jsou dostupné na adrese http://www.microsoft.com/cze/partner/isv/empower.mspx, případně mě mohou zájemci kontaktovat na čísle +420 261 197 563 nebo e-mailu v-veronl (zavináč) microsoft (tečka) com.

Jaká je maximální doba účasti partnera v programu?

Firma se stává členem Empower programu na jeden rok s možností prodloužit členství na následující rok. Členství nelze prodloužit opakovaně.

Co program přináší Microsoftu?

Hlavním přínosem pro Microsoft je akcelerace vývoje na našich softwarových platformách, rozšíření nabídky aplikací založených na technologiích Microsoft i možnost aktivně podpořit přechod vývojářů na nové vývojové prostředí.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

3 názory  —  3 nové  
Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
(fotka) Lukáš ChurýLukáš je šéfredaktorem Programujte, vyvíjí webové aplikace, fascinuje ho umělá inteligence a je lektorem na FI MUNI, kde učí navrhovat studenty GUI. Poslední dobou se snaží posunout Laser Game o stupeň výše a vyvíjí pro něj nové herní aplikace a elektroniku.
Web     Twitter     Facebook     LinkedIn    

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Reklama autora

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý