U:fon přiletěl - nabídky, ceny, pokrytí
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

U:fon přiletěl - nabídky, ceny, pokrytíU:fon přiletěl - nabídky, ceny, pokrytí

 

U:fon přiletěl - nabídky, ceny, pokrytí

Google       Google       15. 5. 2007       10 385×

Již jsme vás informovali o plánech investiční skupiny Penta Investments – spustit síť čtvrtého mobilního operátora v ČR prostřednictvím své dceřiné společnosti Mobilkon, která v loňském roce získala licenci na provoz hlasu a rychlých dat založených na technologii CDMA.

Za měsíční paušál 249 Kč (296 Kč s DPH) můžete telefonovat do sítě U:fon zdarma a neomezeně a do ostatních mobilních sítí za 3,90 Kč (4,64 Kč s DPH), na pevné linky v ČR za 0,60 Kč (0,71 Kč s DPH) a SMS pošlete v tuzemsku za 1,90 Kč (2,26 Kč s DPH) a do zahraničí ze 2,90 Kč (3,45 Kč s DPH).

V uvozovkách neomezený internet s FUP omezujícím na 1 GB za měsíc a rychlostmi 153 kb/153 kb/s můžete mít za měsíční paušál 199 Kč (237 Kč s DPH). Ke zřízení je nutný modem dodávaný za 599 Kč.

V nabídce je taky slibovaný „U:fonův fofr Internet“, který dosahuje maxima stahování 3 Mb/s a uploadu 1,8 Mb/s. Vše je podmíněno ovšem FUPem 2 GB, takže další omezená-neomezená nabídka. Tato služba je nabízena za 499 Kč (594 Kč s DPH) a spolu s mobilním připojením obsahuje také volání za stejných podmínek a cen jako je uvedeno výše ovšem bez dalšího měsíčního paušálu. Pro zřízení je nutné přikoupit flash USB modem za 2 499 Kč.

U:fon nabízí také službu „U:fonův telefon s Internetem“, který dosahuje stejných rychlostí jako pomalejší verze mobilního připojení (výše popsána) zdarma a paušál na volání za 339 Kč (403 Kč s DPH).

Sečteno, podtrženo, U:fon nabízí služby výrazně levněji než konkurence a díky technologii CDMA nabízí bezkonkurenčně nejrychlejší mobilní připojení na tuzemském trhu, ale opět zavádí FUP. Jeho pokrytí je v současné době velmi malé (pouze Hradecko, Pardubicko, Svitavy a malá část centra Prahy – květen 2007), ale do konce tohotu roku má dosáhnout 98 % obyvatelstva. Celková nabídka se s rozšířením signálu a reklamní kampaní jistě zlepší. Dá se očekávat možnost získat modem za 1 Kč při podepsání smlouvy na dva roky a tak podobně.

Zdroj: www.ufon.cz

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

3 názory  —  3 nové  
Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
(fotka) Lukáš ChadrabaAutor článku se věnuje web designu, ... Studuje obor informatika v ekonomice. Jeho zájmy jsou obory jako média, politika, ekonomie, e-bussines a e-marketing, počítačové sítě, digitální fotografování, dvd autoring.
Web    

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý