FeedDemon - čtečka RSS feedů zdarma
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

FeedDemon - čtečka RSS feedů zdarmaFeedDemon - čtečka RSS feedů zdarma

 

FeedDemon - čtečka RSS feedů zdarma

Google       Google       23. 1. 2008       13 087×

Celá krása a radost z používání FeedDemonu spočívá v jeho jednoduchosti, přehlednosti a příjemném uživatelském rozhraní. Doposud byl nabízen za 30 USD, což nebyla pravda částka vůbec nějak závratná, každopádně možnost využívat ho zdarma je daleko příjemnější.

Program je defaultně dělen na dvě okna (seznam feedů v jednom a zobrazování zpráv ve druhém okně) a je pro něj aplikován skin podobný uživatelskému rozhraní Microsoft Office 2003. Okno se seznamem feedů je děleno na tři základní větve. Jedná se o větev Subscriptions, kde jsou umístěny vaše RSS feedy, dále pak Watches, kde je ukládán výběr článků dle vámi zadaných klíčových slov, a nakonec větev Clippings, což je vlastně archiv pro články, které vás nejvíce zaujaly. Tyto články jsou pak synchronizovány i s vaším uživatelským prostorem u společnosti NewsGator Technologies (o tom ale až v dalším odstavci). Přidání RSS feedu je ve FeedDemonu řešeno velice snadno, stačí zadat URL webové adresy, ze které chcete odebírat články a FeedDemon si adresu RSS feedu již nalezne sám, automaticky předvyplní název tohoto zdroje a vy jen potvrdíte. I přesto, že je program v anglickém jazyce, nemyslím si, že by si s ním každý z vás bez problémů neporadil.

Při instalaci FeedDemonu na vaši stanici vám bude nabídnuta také možnost vytvořit si uživatelský účet u společnosti NewsGator Technologies (což vřele doporučuji). Vytvořením účtu dojde k automatickému spárování s instalací FeedDemonu, čímž dosáhnete toho, že RSS feedy přidané do FeedDemonu budou automaticky dostupné i přes webové rozhraní na stránkách společnosti NewsGator Technologies. Samozřejmostí je také jejich obnova po reinstalaci vaší pracovní stanice, či po přihlášení na jiné instalaci FeedDemonu. Myslím si, že toto je docela dobrý důvod, proč o přechodu na FeedDemon minimálně zauvažovat.

Aplikaci FeedDemon můžete v aktuální verzi stahovat na na oficiálním webu programu.

Zdroj: http://adalog.spaces.live.com/

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

3 názory  —  3 nové  
Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
(fotka) Jan AdámekAutor se věnuje dění na českém internetu a novinkám v oblasti software.

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý