Simíků se prodalo už 100 milionů
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Simíků se prodalo už 100 milionůSimíků se prodalo už 100 milionů

 

Simíků se prodalo už 100 milionů

Google       Google       17. 4. 2008       16 000×

Ve hře nejsou žádná strašlivá monstra, která musíte zamordovat, žádní nepřátelé, do kterých můžete vyprázdnit zásobník, a dokonce ani auta, která můžete násilím odebrat jejich vlastníkům. Přesto je The Sims dlouho nejprodávanějším titulem pro PC a ani na dalších platformách (PlayStation 2, Nintendo Wii) si nevedla nejhůře.

Sto milion prodaných kusů, které vydavatel Electronic Arts oznámil ve středu, vyneslo The Sims do síně slávy po bok takových titulů, jako Mario (201 milionů prodaných kusů), Pokemon (175 milionů) od Nintenda nebo GTA (65 milionů) od Take2 Interactive Software.

The Sims můžete hrát online, vytváříte domovy, udržujete rozpočet a vlastně vedete své Simíky životem den po dni. The Sims si mohou lidé zahrát v 60 zemích světa a hra byla přeložena do 22 jazyků. Tvůrce hry, Will Wright, je jeden z nejlépe honorovaných mozků v herním průmyslu, ačkoli již nadále nespolupracuje na vývoji The Sims.

Hra má po celém světě miliony fanoušků, kteří na server YouTube nahráli více než sto tisíc videí, která např. zahrnují i „simovskou” verzi příběhu Michaela Jacksona. Komunita The Sims čítá přes 4 miliony různých návštěvníků každý měsíc. Dokonce má svůj jazyk – Simlish – vytvořený mixem ukrajinštiny, navajštiny (Navajové byli původní obyvatelé Ameriky na území dnešní Arizony) a dalších jazyků.

Číslo 100 milionů jistě nebude konečné, protože již za rok se na pulty prodejen dostane The Sims 3.

Zdroj: http://ap.google.com/

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

3 názory  —  3 nové  
Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
Autor se zabývá webovými programovacími jazyky a Assemblerem. Rád pracuje v Příkazovém řádku a experimentuje s operačními systémy.
Web    

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý