Novinky na trhu práce: doporučeně
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Novinky na trhu práce: doporučeněNovinky na trhu práce: doporučeně

 

Novinky na trhu práce: doporučeně

Google       Google       6. 6. 2008       13 872×

Pokud se chcete zorientovat na trhu práce, jsme tu pro Vás. Dnes vydáváme už druhé číslo našich novinek, se kterými se zde budete setkávat pravidelně. Přijďe se podívat.

Je mi potěšením přivítat Vás při čtení druhého čísla novinek z trhu práce nazvaných DOPORUČENĚ. Věřím, že Vám naše první číslo přineslo pár zajímavých informací a rádi bychom v tom dále pokračovali. Máme 6. 6. 2008, začátek léta a období, se kterým je víc než hledání práce spojený odpočinek. Naši klienti však stále nabízejí zajímavé pozice a mají o Vás zájem. Jedním z našich nejvýznamnějších klientů je společnost GE Money, která se Vám dnes představí. K hledání práce ale dle našeho názoru patří i zábava, proto neváhejte a posílejte nám své životopisy, tentokrát si vylosovaný výherce zajde na koncert R.E.M. Stačí se nám jen ozvat, nemusíte hned měnit práci. Přečtěte si o výherci z prvního čísla, který si užil koncert kapely Metallica. Přeji slunečné léto.

Rozhovor z Hradce

Má zázemí v Hradci Králové a momentálně pracuje v Praze. Svou kariéru rozjel v Hradci, a jakmile skončí jeho současný projekt, určitě se tam vrátí zpátky. Tak dnes žije Josef Brož. Více.




Zprávy od klientů: GE Money Bank

Společnost GE Money je naším klientem od roku 2006. Během téměř tří let dosavadních kontaktů se nám podařilo navázat velice úzkou spolupráci při hledání IT specialistů. Díky tomu Vám dokážeme získat o nabízených pozicích maximum informací, abyste se mohli kvalifikovaně rozhodnout. Pokud Vás zajímá práce pro velkou mezinárodní banku, kontaktujte nás. Více informací o nabízených možnostech si přečtěte zde.

Koncert Rock for IT

Děkujeme všem, kteří se zúčastnili hlasování v anketě na Rock for IT. V konečném součtu vyhrála skupina Monkey Business, na kterou se můžete těšit 11. 10. 2008 v Danube House, Praha 8-Karlín. Výhercům soutěže gratulujeme, jejich jména a reakce najdete zde.

Výherce vstupenek na koncert

Dejte nám o sobě vědět a užijte si koncert! Pan Radovan Turan nám zaslal jako reakci na první číslo newsletteru svůj životopis a lístky na Metallicu od nás byly jeho první výhrou v životě. Co dalšího nám na sebe prozradil, si přečtěte zde.

Kam vyrazit v létě?

Blíží se čas léta a doba festivalů. Opět jsme pro Vás připravili pár tipů kam vyrazit. Více.




Reportáže ze zajímavých akcí

V mezidobí od posledního newsletteru se konalo několik zajímavých akcí. Mohli jste si tedy rozšířit své obzory v tom, jakou práci firmy v České republice nabízejí. Pokud jste to nestihli, některé z akcí jsme navštívili za Vás.

Studujete ještě? Pak by Vaší pozornosti neměla uniknout organizace AIESEC. Dne 15. května 2008 se konalo v prostorách Vysoké školy ekonomické předávání cen nejvýznamnějším partnerům této organizace. Více se dozvíte z reportáže Terezy Floriánové zde.

Koncem května se také konal největší veletrh práce v České republice: Jobdays. Zajímavé postřehy pro Vás posbíral Michal Šejnoha ve své reportáži. Více.

Reference spokojeného kandidáta

Vždy nás potěší, pokud jste s naší prací spokojeni. Přečtěte si, jak se s námi spolupracovalo Martinu Routnerovi, kterému jsme pomohli najít práci u jednoho z našich klientů. Více.

Chcete vidět R.E.M.? Pošlete nám své CV!

Z došlých životopisů, které budou obsahovat prokazatelnou praxi v IT, vylosujeme jeden a jeho majiteli pošleme dva lístky na koncert, který se uskuteční 17. 8. od 19 hod. v Praze-areál Eden. CV nám posílejte do 25. 7. na adresu: cv@deckardpenfield.cz. Do předmětu e-mailu napište „Newsletter“.

Na co se můžete těšit příště

Příště nás můžete čekat uprostřed léta – 8. 8. 2008. Hlavním tématem bude otázka zmíněná v rozhovorech s výherci – fenomén Social networks. Pokud k tomuto tématu chcete cokoli poznamenat, neváhejte se ozvat. Samozřejmě nebudou chybět zprávy od našich klientů. Výherce lístků na Metallicu nám napíše krátkou zprávu o koncertu. Sejdeme se s dalším výhercem lístků, tentokráte na R.E.M, a podáme Vám zprávu o aktuálním dění na trhu práce.

Pokud máte jakékoli připomínky k obsahu newsletteru, nebo návrhy na zajímavá témata, prosím kontaktujte nás.

Vydává Deckard&Penfield, Specialists Recruitment
www.deckardpenfield.cz, cv@deckardpenfield.cz

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
(fotka) Lukáš ChurýLukáš je šéfredaktorem Programujte, vyvíjí webové aplikace, fascinuje ho umělá inteligence a je lektorem na FI MUNI, kde učí navrhovat studenty GUI. Poslední dobou se snaží posunout Laser Game o stupeň výše a vyvíjí pro něj nové herní aplikace a elektroniku.
Web     Twitter     Facebook     LinkedIn    

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Reklama autora

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý