× Aktuálně z oboru

Vychází Game Ready ovladače pro Far Cry 5 [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018040603-vychazi-game-ready-ovladace-pro-far-cry-5/ ]

Novinky ve Windows Live Mail: Kalendář a opět kalendář

[ http://programujte.com/profil/11766-jan-hajek/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       21. 9. 2008       28 967×

Jakmile si stáhnete Windows Live Mail [ http://programujte.com/index.php?akce=clanek&cl=2008091800 ], jděte přímo do kalndáře. Pro první informaci, Windows Live má dokončený funkční pěkný a užitečný kalendář!

První částí je čistý, elegantní a jednoduchý design. Hlavní výhodou je spolupráce a dokonalost synchronizace s webovým kalendářem [ http://calendar.live.com ], určitě budete chtít používat (nebo alespoň vyzkoušet) desktopového klienta (a toto je krása propojenosti aplikací se službami).

Před nějakou dobou se Google Kalendář „zmocnil“ využívání webové organizace času a sdílení (nepočítám Microsoft Exchange Server 2007), Windows Live však musel vyčkat pro dokončení vývoje technologie FeedSync, na které je Windows Live Kalendář postaven.

Vytvoření události je tak jednoduché:

Nebo si můžete z e-mailu vytvořit přímo událost:

Jednoduše klikněte na e-mail pravým tlačítkem myši a zvolte Add to calendar, vložte datum a uložte! Poté stačí kliknout na danou událost a tělo zprávy je obsaženo!

Tyto informace jsou posléze přístupné odkudkoliv díky sdílení s webovou verzí Windows Live Kalendáře.

Jak ve webovém kalendáři, tak již i v kalendáři ve Windows Live Mailu můžete editovat oprávnění přístupů do vašich kalendářů, které můžete opět pohodlně vytvářet z desktopového klienta.

A samozřejmě nesmím zapomenout na novinky ve Windows Live Mailu (e-mailová část). Jsou zde menší změny v RSS čtečce, do psaní zprávy přibyla ikonka pro zkontrolování jmen/e-mailových adres z vašich Windows Live Kontaktů [ http://contacts.live.com ]. Dále by měla přibýt vylepšená podpora posílání obrázkových e-mailů, ale základní, velmi užitečné a používané funkce nikam nezmizely, to je dobré.

Nyní si můžete užít screenshot z Windows Live Mailu při pohledu na celý design:

V závěru vás, čtenáře, prosím, zda byste do komentářů napsali případné chyby, které objevíte ve Windows Live Mailu, nebo napište také pokud máte zájem se podělit o své zkušenosti. Budu velmi rád.


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2008091802-novinky-ve-windows-live-mail-kalendar-a-opet-kalendar/ ].