Novinky ve Windows Live Mail: Kalendář a opět kalendář
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Novinky ve Windows Live Mail: Kalendář a opět kalendářNovinky ve Windows Live Mail: Kalendář a opět kalendář

 

Novinky ve Windows Live Mail: Kalendář a opět kalendář

Google       Google       21. 9. 2008       28 958×

Jakmile si stáhnete Windows Live Mail, jděte přímo do kalndáře. Pro první informaci, Windows Live má dokončený funkční pěkný a užitečný kalendář!

První částí je čistý, elegantní a jednoduchý design. Hlavní výhodou je spolupráce a dokonalost synchronizace s webovým kalendářem, určitě budete chtít používat (nebo alespoň vyzkoušet) desktopového klienta (a toto je krása propojenosti aplikací se službami).

Před nějakou dobou se Google Kalendář „zmocnil“ využívání webové organizace času a sdílení (nepočítám Microsoft Exchange Server 2007), Windows Live však musel vyčkat pro dokončení vývoje technologie FeedSync, na které je Windows Live Kalendář postaven.

Vytvoření události je tak jednoduché:

Nebo si můžete z e-mailu vytvořit přímo událost:

Jednoduše klikněte na e-mail pravým tlačítkem myši a zvolte Add to calendar, vložte datum a uložte! Poté stačí kliknout na danou událost a tělo zprávy je obsaženo!

Tyto informace jsou posléze přístupné odkudkoliv díky sdílení s webovou verzí Windows Live Kalendáře.

Jak ve webovém kalendáři, tak již i v kalendáři ve Windows Live Mailu můžete editovat oprávnění přístupů do vašich kalendářů, které můžete opět pohodlně vytvářet z desktopového klienta.

A samozřejmě nesmím zapomenout na novinky ve Windows Live Mailu (e-mailová část). Jsou zde menší změny v RSS čtečce, do psaní zprávy přibyla ikonka pro zkontrolování jmen/e-mailových adres z vašich Windows Live Kontaktů. Dále by měla přibýt vylepšená podpora posílání obrázkových e-mailů, ale základní, velmi užitečné a používané funkce nikam nezmizely, to je dobré.

Nyní si můžete užít screenshot z Windows Live Mailu při pohledu na celý design:

V závěru vás, čtenáře, prosím, zda byste do komentářů napsali případné chyby, které objevíte ve Windows Live Mailu, nebo napište také pokud máte zájem se podělit o své zkušenosti. Budu velmi rád.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

4 názory  —  4 nové  
Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
(fotka) Jan HájekJan se zabývá spoustou technologií nejen od společnosti Microsoft. Mezi ty hlavní patří Windows Server, Office 365 a Microsoft Azure. Dlouhodobě vyvíjí v PHP a JavaScriptu (+ Node.js) nad platformou Microsoft Azure. Přispívá napříč různými opensource knihovnami, a některé vlastní také publikuje. O své zkušenosti se rád dělí v podobě přednášek, článků a diskuzí.
Web     Twitter     Facebook     LinkedIn    

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý