× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Zajímá vás marketing sociálních sítí a Time Management? Pak by vás mělo zajímat Manager Expo!

[ http://programujte.com/profil/1483-lukas-chury/ ]Google [ https://plus.google.com/101446994797551111026?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/14523-martin-simecek/ ]Google [ ?rel=author ]       7. 9. 2011       29 052×

Manager Expo, to jsou dvě konference v jedné: marketing na sociálních sítích a Time Management. Celkem tři dny ‒ 36 přednášek, 4 workshopy, 2 panelové diskuze a nechybí ani raut nebo networking. A je toho mnohem více.

Pro čtenáře Programujte.com jsme připravili akci: všichni naši čtenáři si mohou zakoupit zlevněné vstupné ‒ €200 (s DPH) / €100 (studentské, s DPH).
› slevový kód: PROGRAMUJEM

Manager Expo [ http://managerexpo.sk/?from=programujte.com ] se koná 6.-8. října u nádherných Slnečných jazer, v Senci na Slovensku. Ale nenechte se zmást, čeští spíkři jsou zastoupeni v hojném počtu. Přichystány jsou hned dvě konference zaráz, které probíhají ve dvou sálech v kongresovém centru, organizátorem celé akce je Peter Bíreš [ http://flavors.me/birespeter ]. Akci by si neměli nechat ujít projektoví a marketingoví manažeři, lidé působící v reklamě, analytici, vývojáři nebo hlavouni firem.

Co na Manager Expu najdete

Jedná se o první ročník, na kterém bude 31 spíkrů s 36 přichystanými přednáškami s cílem přinést ucelený pohled na dva fenomény dnešní doby - sociální média a Time Management.

V prvním sále, Social Media Marketing, se budou řešit otázky, zdali využívat sociální sítě Facebook a Twitter pro propagaci značky nebo komunikaci se zákazníky, jakou strategii zvolit, kam kampaň směřovat, jak monitorovat její výsledky a případně, jakou marketingovou společnost oslovit a kdy.

Druhý sál, věnovaný Time Managementu, se bude zaobírat otázkou jak nejefektivněji zvládat stres, řešit úlohy a projekty tak, aby byly dotáhnuty v požadovaných termínech, jak nakládat s velkým množstvím nevyřízené pošty, jaké metody Time Managementu existují, kterou zvolit a jak ji přizpůsobit, jaké nástroje využívat a v neposlední řadě bude řeč o sedmi návycích, jak být zároveň produktivní a šťastný.

Dále jsou naplánovány dvě panelové diskuze na téma Sociální média v byznysu (se šesti spíkry) a Jak na metody Time Managementu (se čtyřmi spíkry). Počas konference bude i doprovodná výstava (knihy, diáře, školení, notebooky...), dále premiéra projektu Česko Slovensko má úspěch, tombola (notebook, kvalitní tiskárna, knihy, diáře...) a večerní raut spojený s ochutnávkou vína. Ráno na vás čeká hluboká meditace (kontextově si nespojovat s předchozí větou :-) ).

Cena této akce je €200 (€240 s DPH), pro studenty pak za polovinu (počet zlevněných vstupenek je omezený). Lze využít i množstevní slevu 20 % při registraci 5 a více lidí z jedné firmy. V případě, že se zúčastníte jednoho z workshopů, je cena snížena na €150 (€180 s DPH). V ceně jsou obědy i občerstvení formou coffee breaků, tričko ve všech velikostech a kniha dle výběru (výběr ze tří knih).

Program

Celý program najdete na webu [ http://managerexpo.sk/index.php?from=programujte.com#rt-showcase-panel ] akce Manager Expa.

Workshopy

Celkem jsou připraveny čtyři workshopy, které probíhají (vždy dva paralelně) celý den. Cena workshopů, stejně jako u WebExpa, není součástí ceny za vstupenku a její výše je různá. Pokud si však alespoň jeden z nich vyberete, cena za vstupenku na Manager Expo se sníží na €150.

První s názvem Začíname s GTD vede Petr Mára [ http://www.petrmara.cz/ ], který vede školení GTD a s Honzou Březinou [ http://www.pictureman.eu/en/Jan_Brezina_photography.html ] dělají videocast o moderních technologiích DIGIT [ http://www.digit.cz/ ]. Dozvíte se základy metody GTD (Getting Things Done) a jednotlivé návyky, které jsou pro tuto metodu příznačné. Představí vám metody a techniky, které vám pomohou vypořádat se s každodenním návalem úloh, minimalizovat stres a lépe zvládat úkoly a závazky, a tak maximalizovat svou produktivitu. Cena je €120 (bez DPH) a každý účastník získá i elektronickou verzi knihy D. Allena - Mít vše hotovo.

Druhý vede Lukáš Gregor [ http://www.lukasgregor.cz/ ] a v zásadě navazuje na předchozí přednášku Petra workshopem s názvem Hlouběji do problematiky GTD. Lukáš vede iTime blog [ http://www.itimeblog.com/ ] o GTD, osobním rozvoji a efektivitě a je šéfredaktorem webu Mítvšehotovo.cz [ http://www.mitvsehotovo.cz/ ]. V rámci workshopu se bude věnovat tomu, jak aplikovat teorii do praxe, jak s GTD žít, v čem jsou největší nástrahy této metody a jak je možné z této metody co nejvíce získat. Cena €100 (bez DPH) + kniha D. Allena - Mít vše hotovo.

Oba výše zmíněné semináře (GTD) je možné objednat za cenu €195 (bez DPH). Následující dva workshopy probíhají paralelně s výše uvedenými.

Tajemství úspěšných lídrů je název třetího workshopu, který povede Peter Lorenz [ http://www.quest4excellence.co.uk/ ]. Žije již 20 let v Londýně, kde působí jako kouč, mimo jiné také pracoval jako konzultant pro Spojené národy a Evropskou unii v oblasti médií a morálního vzdělávání. Na semináři se dozvíte a naučíte o vývoji praktických vědomostí a návyků vytvářejících platformu stálého pokroku na osobní a profesionální úrovni v oblasti byznysu. Cena €92,5 (bez DPH), v ceně je elektronická verze knihy Petra Lorenza - 101 způsobů, jak změnit svůj život + poukaz na konzultaci s Petrem Lorenzem "Přelom k úspěchu".

Poslední workshop vede Marek Spurný [ http://www.franklincovey.cz/ ], téma 7 návyků skutečně efektivních lidí. Je spoluzakladatelem zastoupení Franklin Covey v ČR a SR, v posledních letech vedl jako lektor rozvojové programy pro společnosti jako Aliachem Fatra, Hewlett Packard, Telefónica O2, ING Bank, Vodafone, Logica, OVB, Zepter nebo Fujitsu. Workshop je zaměřený na osobní vítězství a dozvíte se, jak být jeho scénáristou a režisérem. €120 (bez DPH) + dárek od společnosti FranclinCovey.

Výběr z přednášek

Texty ohledně náplně přednášek jsem vzal přímo z webu Manager Expa - nezlobte se, že jsem je nepřeložil do češtiny; myslím, že to není třeba :-).

Michal Pastier [ http://www.zaraguza.com/ ] - Ako sa z marketérov stali producenti internetového obsahu. Nike, Red Bull, Coca Cola, ale aj slovenské firmy prechádzajú na nové vedenie efektívnej komunikácie. Prezentácia o trendoch nielen z najprestížnejšieho reklamného festivalu na svete, Cannes Lions.

Josef Šlerka [ http://www.ataxointeractive.com/cz ] - Monitoring sociálnych médií. V prednáške sa dozviete prečo monitorovať sociálne médiá a ako zistené poznatky ďalej využívať. Nebudú chýbať ani praktické ukážky case studies.

Jan Sedlák [ http://www.zive.cz/ ] - Twitter a tradičné média v praxi. Twitter je v západných krajinách v spojení s tradičnými médiami "veľká vec". V našich končinách sa o neho ale média príliš nezaujímajú. A keď sa aj zaujímajú, nevedia ako ho správne využívať. Prednáška ukáže možnosti využitia Twitteru pre všetky druhy médií a prinesie tipy z praxe.

Petr Mára [ http://www.petrmara.cz/ ] - GTD a rušivé vplyvy(vlivy) dnešnej doby. Ako eliminovať rušivé vplyvy, ktoré nás oberajú o koncentráciu a efektivitu ? Ako efektívne využívať metódu GTD (Getting Things Done) ? Ako si ju prispôsobiť svojim potrebám a čoho sa pri aplikácii GTD vyvarovať ? O týchto témach a o svojich vlastných skúsenostiach s aplikovaním GTD sa s Vami podelí Petr Mára - uznávaný školiteľ a evangelista metódy GTD.

Tomáš Hajzler [ http://www.peoplecomm.cz/ ] - Sloboda v práci ako cesta, ako robiť to v čom sme najlepší. Tomáš Hajzler roky skúma, prečo sa toľko ľudí snaží "ďaleko dotiahnuť", namiesto toho, aby robili, to čo milujú. Prichádza na fascinujúce súvislosti, zisťuje, ako je vlastne jednoduché a prirodzené robiť to, čo človeka baví, a že vlastne nie je, ani tak náročné sa tým aj uživiť.

Lukáš Gregor [ http://www.lukasgregor.cz/ ] - E–nástroje k vyššej produktivite, plánovaniu a koncentrácii. Trh s aplikáciami pre správu projektov a úloh nakypol do takých rozmerov, že by sme celé dni nemuseli robiť nič iné, len jednotlivé nástroje skúšať a zisťovať, ktorý je ten naj. Aké sú praktické skúsenosti Lukáša Gregora s množstvom z nich (pre rôzne platformy či online) a ako by mohol vyzerať ten ideálny elektronický pomocník? Na tieto a nohé ďalšie otázky sa pokúsi odpovedať počas svojej prednášky.

Osobně mě zaujaly ještě následující přednášky:

  • David Šmehlík [ http://www.fleveo.cz/ ] - Čo Vám prinesie správne využívanie sociálnych sietí?
  • JUDr. Margita Beháňová [ http://managerexpo.sk/index.php/component/content/article/81-prezentujuci/100-margita-behanova ] - Ochrana značky a duševného vlastníctva v dnešnej dobe
  • Jana Škutková [ http://www.marketingovo.sk/ ] - Osvedčené recepty na reklamné texty
  • Pavol Magic [ http://www.etarget.sk/ ] - Skôr než začnete s mobilným marketingom
  • Martin Hassman [ http://labs.met.cz/ ] - Foursquare - nie len hra, ale aj nástroj marketingu
  • Dušan Murčo [ http://www.martinus.sk/ ] - Robíme to značkovo - prvky úspechu na sociálnych médiách z pohľadu Martinus.sk
  • MUDr. Tomáš Rektor [ http://www.terapie.info/ ] - Workoholizmus - moderná závislosť

Martin a David jsou skvělými řečníky, s nimi nešlápnete nikdy vedle :-). Některé přednášky budou ještě do programu postupně doplněny.

Manager Expo je prostě akce s nadupaným obsahem, takže neváhejte a přijďte.

› Web: http://managerexpo.sk/ [ http://managerexpo.sk/?from=programujte.com ]


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2011090700-zajima-vas-marketing-socialnich-siti-a-time-management-pak-by-vas-melo-zajimat-manager-expo/ ].