Zajímá vás marketing sociálních sítí a Time Management? Pak by vás mělo zajímat Manager Expo!
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zajímá vás marketing sociálních sítí a Time Management? Pak by vás mělo zajímat Manager Expo!Zajímá vás marketing sociálních sítí a Time Management? Pak by vás mělo zajímat Manager Expo!

 

Zajímá vás marketing sociálních sítí a Time Management? Pak by vás mělo zajímat Manager Expo!

Google       Google       7. 9. 2011       29 064×

Manager Expo, to jsou dvě konference v jedné: marketing na sociálních sítích a Time Management. Celkem tři dny ‒ 36 přednášek, 4 workshopy, 2 panelové diskuze a nechybí ani raut nebo networking. A je toho mnohem více.

Pro čtenáře Programujte.com jsme připravili akci: všichni naši čtenáři si mohou zakoupit zlevněné vstupné ‒ €200 (s DPH) / €100 (studentské, s DPH).
› slevový kód: PROGRAMUJEM

Manager Expo se koná 6.-8. října u nádherných Slnečných jazer, v Senci na Slovensku. Ale nenechte se zmást, čeští spíkři jsou zastoupeni v hojném počtu. Přichystány jsou hned dvě konference zaráz, které probíhají ve dvou sálech v kongresovém centru, organizátorem celé akce je Peter Bíreš. Akci by si neměli nechat ujít projektoví a marketingoví manažeři, lidé působící v reklamě, analytici, vývojáři nebo hlavouni firem.

Co na Manager Expu najdete

Jedná se o první ročník, na kterém bude 31 spíkrů s 36 přichystanými přednáškami s cílem přinést ucelený pohled na dva fenomény dnešní doby - sociální média a Time Management.

V prvním sále, Social Media Marketing, se budou řešit otázky, zdali využívat sociální sítě Facebook a Twitter pro propagaci značky nebo komunikaci se zákazníky, jakou strategii zvolit, kam kampaň směřovat, jak monitorovat její výsledky a případně, jakou marketingovou společnost oslovit a kdy.

Druhý sál, věnovaný Time Managementu, se bude zaobírat otázkou jak nejefektivněji zvládat stres, řešit úlohy a projekty tak, aby byly dotáhnuty v požadovaných termínech, jak nakládat s velkým množstvím nevyřízené pošty, jaké metody Time Managementu existují, kterou zvolit a jak ji přizpůsobit, jaké nástroje využívat a v neposlední řadě bude řeč o sedmi návycích, jak být zároveň produktivní a šťastný.

Dále jsou naplánovány dvě panelové diskuze na téma Sociální média v byznysu (se šesti spíkry) a Jak na metody Time Managementu (se čtyřmi spíkry). Počas konference bude i doprovodná výstava (knihy, diáře, školení, notebooky...), dále premiéra projektu Česko Slovensko má úspěch, tombola (notebook, kvalitní tiskárna, knihy, diáře...) a večerní raut spojený s ochutnávkou vína. Ráno na vás čeká hluboká meditace (kontextově si nespojovat s předchozí větou :-) ).

Cena této akce je €200 (€240 s DPH), pro studenty pak za polovinu (počet zlevněných vstupenek je omezený). Lze využít i množstevní slevu 20 % při registraci 5 a více lidí z jedné firmy. V případě, že se zúčastníte jednoho z workshopů, je cena snížena na €150 (€180 s DPH). V ceně jsou obědy i občerstvení formou coffee breaků, tričko ve všech velikostech a kniha dle výběru (výběr ze tří knih).

Program

Celý program najdete na webu akce Manager Expa.

Workshopy

Celkem jsou připraveny čtyři workshopy, které probíhají (vždy dva paralelně) celý den. Cena workshopů, stejně jako u WebExpa, není součástí ceny za vstupenku a její výše je různá. Pokud si však alespoň jeden z nich vyberete, cena za vstupenku na Manager Expo se sníží na €150.

První s názvem Začíname s GTD vede Petr Mára, který vede školení GTD a s Honzou Březinou dělají videocast o moderních technologiích DIGIT. Dozvíte se základy metody GTD (Getting Things Done) a jednotlivé návyky, které jsou pro tuto metodu příznačné. Představí vám metody a techniky, které vám pomohou vypořádat se s každodenním návalem úloh, minimalizovat stres a lépe zvládat úkoly a závazky, a tak maximalizovat svou produktivitu. Cena je €120 (bez DPH) a každý účastník získá i elektronickou verzi knihy D. Allena - Mít vše hotovo.

Druhý vede Lukáš Gregor a v zásadě navazuje na předchozí přednášku Petra workshopem s názvem Hlouběji do problematiky GTD. Lukáš vede iTime blog o GTD, osobním rozvoji a efektivitě a je šéfredaktorem webu Mítvšehotovo.cz. V rámci workshopu se bude věnovat tomu, jak aplikovat teorii do praxe, jak s GTD žít, v čem jsou největší nástrahy této metody a jak je možné z této metody co nejvíce získat. Cena €100 (bez DPH) + kniha D. Allena - Mít vše hotovo.

Oba výše zmíněné semináře (GTD) je možné objednat za cenu €195 (bez DPH). Následující dva workshopy probíhají paralelně s výše uvedenými.

Tajemství úspěšných lídrů je název třetího workshopu, který povede Peter Lorenz. Žije již 20 let v Londýně, kde působí jako kouč, mimo jiné také pracoval jako konzultant pro Spojené národy a Evropskou unii v oblasti médií a morálního vzdělávání. Na semináři se dozvíte a naučíte o vývoji praktických vědomostí a návyků vytvářejících platformu stálého pokroku na osobní a profesionální úrovni v oblasti byznysu. Cena €92,5 (bez DPH), v ceně je elektronická verze knihy Petra Lorenza - 101 způsobů, jak změnit svůj život + poukaz na konzultaci s Petrem Lorenzem "Přelom k úspěchu".

Poslední workshop vede Marek Spurný, téma 7 návyků skutečně efektivních lidí. Je spoluzakladatelem zastoupení Franklin Covey v ČR a SR, v posledních letech vedl jako lektor rozvojové programy pro společnosti jako Aliachem Fatra, Hewlett Packard, Telefónica O2, ING Bank, Vodafone, Logica, OVB, Zepter nebo Fujitsu. Workshop je zaměřený na osobní vítězství a dozvíte se, jak být jeho scénáristou a režisérem. €120 (bez DPH) + dárek od společnosti FranclinCovey.

Výběr z přednášek

Texty ohledně náplně přednášek jsem vzal přímo z webu Manager Expa - nezlobte se, že jsem je nepřeložil do češtiny; myslím, že to není třeba :-).

Michal Pastier - Ako sa z marketérov stali producenti internetového obsahu. Nike, Red Bull, Coca Cola, ale aj slovenské firmy prechádzajú na nové vedenie efektívnej komunikácie. Prezentácia o trendoch nielen z najprestížnejšieho reklamného festivalu na svete, Cannes Lions.

Josef Šlerka - Monitoring sociálnych médií. V prednáške sa dozviete prečo monitorovať sociálne médiá a ako zistené poznatky ďalej využívať. Nebudú chýbať ani praktické ukážky case studies.

Jan Sedlák - Twitter a tradičné média v praxi. Twitter je v západných krajinách v spojení s tradičnými médiami "veľká vec". V našich končinách sa o neho ale média príliš nezaujímajú. A keď sa aj zaujímajú, nevedia ako ho správne využívať. Prednáška ukáže možnosti využitia Twitteru pre všetky druhy médií a prinesie tipy z praxe.

Petr Mára - GTD a rušivé vplyvy(vlivy) dnešnej doby. Ako eliminovať rušivé vplyvy, ktoré nás oberajú o koncentráciu a efektivitu ? Ako efektívne využívať metódu GTD (Getting Things Done) ? Ako si ju prispôsobiť svojim potrebám a čoho sa pri aplikácii GTD vyvarovať ? O týchto témach a o svojich vlastných skúsenostiach s aplikovaním GTD sa s Vami podelí Petr Mára - uznávaný školiteľ a evangelista metódy GTD.

Tomáš Hajzler - Sloboda v práci ako cesta, ako robiť to v čom sme najlepší. Tomáš Hajzler roky skúma, prečo sa toľko ľudí snaží "ďaleko dotiahnuť", namiesto toho, aby robili, to čo milujú. Prichádza na fascinujúce súvislosti, zisťuje, ako je vlastne jednoduché a prirodzené robiť to, čo človeka baví, a že vlastne nie je, ani tak náročné sa tým aj uživiť.

Lukáš Gregor - E–nástroje k vyššej produktivite, plánovaniu a koncentrácii. Trh s aplikáciami pre správu projektov a úloh nakypol do takých rozmerov, že by sme celé dni nemuseli robiť nič iné, len jednotlivé nástroje skúšať a zisťovať, ktorý je ten naj. Aké sú praktické skúsenosti Lukáša Gregora s množstvom z nich (pre rôzne platformy či online) a ako by mohol vyzerať ten ideálny elektronický pomocník? Na tieto a nohé ďalšie otázky sa pokúsi odpovedať počas svojej prednášky.

Osobně mě zaujaly ještě následující přednášky:

Martin a David jsou skvělými řečníky, s nimi nešlápnete nikdy vedle :-). Některé přednášky budou ještě do programu postupně doplněny.

Manager Expo je prostě akce s nadupaným obsahem, takže neváhejte a přijďte.

› Web: http://managerexpo.sk/

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Hlasování bylo ukončeno    
4 hlasy
Google
(fotka) Lukáš ChurýLukáš je šéfredaktorem Programujte, vyvíjí webové aplikace, fascinuje ho umělá inteligence a je lektorem na FI MUNI, kde učí navrhovat studenty GUI. Poslední dobou se snaží posunout Laser Game o stupeň výše a vyvíjí pro něj nové herní aplikace a elektroniku.
Web     Twitter     Facebook     LinkedIn    

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Reklama autora

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý