× Aktuálně z oboru

SHIELD Experience Upgrade 7 – méně hledání a více zábavy [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]
Celá zprávička [ clanek/2018052902-shield-experience-upgrade-7-mene-hledani-a-vice-zabavy/ ]

Uzávěrka soutěže Junior Internet je na spadnutí

[ http://programujte.com/profil/20356-redakce/ ]Google [ ?rel=author ]       [ http://programujte.com/profil/118-zdenek-lehocky/ ]Google [ ?rel=author ]       16. 2. 2012       12 065×

Až do 17. února mají mladí internetový nadšenci možnost se přihlásit do soutěže Junior Internet. Její 13. ročník se soutěží v následujících kategoriích:

JuniorWeb – webové stránky, služby a projekty umístěné na Internetu.
JuniorDesign – design webových stránek či jakékoli jiné elektronické publikace
JuniorText – texty na téma „Svět na drátě (či na vlně?)“
JuniorErb – webové stránky, služby a projekty týkající se místní samosprávy, turistického ruchu, vzdělávání či veřejné správy

Jako každoročně je velkým lákadlem pro výherce nejen mediální ohlas a získání mnoha kontaktů na firmy či investory, ale také hmotné ceny. Tento rok jde o:

• notebook
• lístek na WebExpo Prague 2012
• školení od Medio Akademie
• hosting od Cloudee.eu na jeden rok
• bannerovou reklamu na webu Programujte.com
• vstup na mezinárodní symposion Junior Internetu
• účast na letním táboře pro internetové nadšence

Navíc prvních 500 účastníků získá kredit do fotobanky Pixmac. Přihlásit se do soutěží je možné na stránkách http://souteze.juniorinternet.cz/ [ http://souteze.juniorinternet.cz/ ], kde lze také najít podrobné informace a podmínky účasti.

Projekt Junior Internet, který je určen pro mladé tvůrce do 18 let, organizují sami mladí lidé (sdružení v neziskové organizaci Together Czech Republic). Partnery projektu jsou Nadace Vodafone, Soukromá střední škola výpočetní techniky a Mezinárodní višegrádský fond. Ceny do soutěží věnovali společnosti Pixmac, WebExpo, Medio Akademie, SuperHosting a HyperMedia. Mediálními partnery projektu jsou servery Lupa.cz, Zdrojak.cz, Root.cz, Internet Info, Programujte.com, Studio STA a WebExpo.

Více informací o projektu Junior Internet naleznete na www.juniorinternet.cz [ http://www.juniorinternet.cz ].


Článek stažen z webu Programujte.com [ http://programujte.com/clanek/2012021603-uzaverka-souteze-junior-internet-je-na-spadnuti/ ].