FOTOEXPO 2013 – přípravy vrcholí!
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

FOTOEXPO 2013 – přípravy vrcholí!FOTOEXPO 2013 – přípravy vrcholí!

 

FOTOEXPO 2013 – přípravy vrcholí!

Google       Google       16. 9. 2013       17 332×

Fotografický veletrh a jedinečná audiovizuální performance současné fotografie FOTOEXPO 2013 se pomalu, ale jistě blíží. Už nyní se můžete těšit na několik nových perliček z fotografického světa. Vše se uskuteční v jediném nabitém dni 19.října v moderních industriálních prostorách La Fabrika v Holešovicích. Akce začíná již v 10h dopoledne, semináře,  prezentace a workshopy poběží po celý den až do 20h a následovat bude stylový fotografický večírek a pokračování audiovizuální show.

Kromě ukázek nejnovější fototechniky, praktického fotoateliéru a stage s profesionálními světly, workshopů, firemních a profesních prezentací, se v La Fabrice na velkých plátnech i formou diskuse představí více jak tucet předních fotografických osobností : známý publicista Ondřej Neff, svérázný držitel prestižního titulu MQEP Ladislav Kamarád, předseda AFČR Stanislav Pokorný, charismatický Vladimír Brunton nebo relativně mladý český fotograf Martin Stranka, který několik posledních let v oceněních doslova drtí světovou konkurenci.

O glamour sekci by se měli postarat mistři černobílé fine-art fotografie Lukáš Dvořák a ukrajinka žijící v Praze Julia Skalozub. Fotograf Jindřich Štreit, kterého není třeba představovat, promítne v La Fabrice industriálně laděný černobílý dokument.  Reklamní fotograf Jiří Turek představí svůj známý cyklus CityLAB. Připravili jsme též zcela nové lahůdky jako např. velkolepou slideshow světového guru Instagramové fotografie Jiřího Šiftaře, který dlouhodobě působí v Londýně či jedinečný výběr fotografií "Best of Week of Life" projektu Adolfa Ziky.

V rámci navazujícího fotovečírku se na obřích plátnech kromě klasiků představí též mladší autoři v sekci FotoFresh, kteří ovšem svojí osobitou a často provokativní tvorbou patří mezi to nejlepší , co současné fotografické trendy nabízí. Jmenujme například vyzývavou tvorbu Luise Artemia z NY nebo známého Adama Holého.

Světová tvorba  bude zastoupena výběrem několika prezentací z  mezinárodního tvůrčího fotografického festivalu Fotojatka.

Více aktuálních informací najdete na www.fotoexpo.cz a na našem facebooku Fotoexpo Praha.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Reklama autora

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý