Virtualizované managed servery od ACTIVE 24 – skvělé parametry i cena
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Virtualizované managed servery od ACTIVE 24 – skvělé parametry i cenaVirtualizované managed servery od ACTIVE 24 – skvělé parametry i cena

 

Virtualizované managed servery od ACTIVE 24 – skvělé parametry i cena

Google       17. 7. 2014       10 549×       PR

Přední český webhoster v průběhu tohoto roku rapidně zlepšil parametry u některých svých serverových řešení, mezi které patří i Virtuální Managed Servery. Jedná se o službu, kterou můžete lehce ovládat, a na které můžete hostovat vaše náročnější projekty.

Neomezené služby a větší výkon

První příjemnou změnou u Virtuálních Managed Serverů (VMS) je odstranění limitu pro možný počet hostovaných virtuálních serverů. Nyní lze na jakémkoliv balíčku VMS u ACTIVE 24 hostovat neomezený počet doménových jmen. Zákazníci jsou limitováni pouze výkonem serveru a diskovým prostorem, ale i tyto parametry byly navýšeny. V rámci služby je navíc k dispozici neomezený počet databází MySQL / MSSQL, cronů či e-mailových aliasů.

Kromě zvětšeného diskového prostoru a zrušení limitu pro možný počet hostovaných virtuálních serverů byly u každého balíčku dvojnásobně navýšeny systémové prostředky (Operační paměť a CPU).

Virtuální Managed Servery jsou určeny zákazníkům, kterým nestačí provozovat své projekty na běžném sdíleném hostingu a pro své aplikace vyžadují silnější parametry a nadstandardní dostupnost. Na rozdíl od sdíleného hostingu jsou Virtuální Managed Servery oddělené samostatné systémy, mezi které je pevně rozdělen výkon serveru. V případě, že by parametry zvoleného balíčku pro hostované služby nepostačovaly, dají se během chvíle navýšit dle potřeb zákazníka.

Individuální nastavení a služby navíc

Na rozdíl od sdíleného hostingu je na této službě možnost některých individuálních změn (např. v nastavení  php.ini), na Linuxové platformě je k dispozici přístup na SSH (bez root práv), verzovací systém GIT či cacheovací nástroj memcached. Na Windows platformě je možnost přistoupit k nastavení IIS pomocí IIS manageru. Nainstalovat se dá u tohoto serverového řešení i Java či Tomcat.

Administraci za Vás obstará ACTIVE 24

Služba je spravována zkušenými administrátory ACTIVE 24. Zákazník neřeší údržbu, zabezpečení ani upgrady hardware a operačního systému. Stará se pouze o své projekty, které si velmi jednoduše ovládá ze zákaznického centra (http://centrum.active24.cz). V tomto rozhraní si zákazník rychle zřídí nový virtuální server a velmi jednoduše zde ovládá i další služby jako crony, aliasy či databáze u kterých má zároveň i možnost sledovat dotazy do databáze MySQL, které může v případě potřeby efektivně ukončit.

Chráněné e-mailové schránky

Ke službě Virtuálních Managed Serverů je poskytováno kvalitní e-mailové řešení, které je provozováno na e-mailové platformě, která je oddělená od té, kde běží VMS a tedy se služby mezi sebou navzájem neovlivňují. Vedle účinných antispamových ochran jsou e-mailové schránky u ACTIVE 24 zabezpečeny proti falšování e-mailů pomocí technologie DKIM. Jedná se o techniku, která za pomoci asymetrického šifrování dokáže zaručeným způsobem ověřovat, že konkrétní e-mail (včetně jeho nezměněného obsahu) byl zaslán z nějaké domény. Bez DKIM je možné adresu odesílatele u e-mailů libovolně falšovat. S DKIM můžete ověřit, že odesílatelova doména falešná není. Samotný konkrétní odesílatel (osoba resp. celá e-mailová adresa) ale tímto ověřována není - pouze doména.

Virtuální Managed Servery poskytují zákazníkovi pohodlí a bezpečí ve všech směrech.

Pokud hledáte službu, na které můžete hostovat náročnější projekty a kterou můžete velmi lehce ovládat z administračního rozhraní, je toto serverové řešení u ACTIVE 24 tou pravou volbou. Všechny služby jsou navíc monitorovány v režimu 24 hodin v týdnu, 365 dní v roce, což přináší jistotu vysoké dostupnosti služeb.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Tagy:
 

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Reklama autora

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý