Sestavte si server na míru dle vašich potřeb
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Sestavte si server na míru dle vašich potřebSestavte si server na míru dle vašich potřeb

 

Sestavte si server na míru dle vašich potřeb

Google       20. 11. 2014       11 281×       PR

Od října tohoto roku nabízí společnost ACTIVE 24 novou službu, pomocí které si můžete objednat vlastní server na míru. Díky této novince máte možnost si rychle a velmi jednoduše nakonfigurovat serverové řešení dle vašich potřeb, přičemž získáte ihned přehled o jeho ceně. Služba je dostupná pro platformu Linux i operační systém Windows.

Virtuální i fyzický Managed Server

Na míru si může zákazník sestavit jak virtualizovaný tak fyzický server. Pokud byste si nebyli jisti, jaký z těchto serverů je pro vaše projekty tím nejvhodnějším, specialisté z ACTIVE 24 vám rádi s jeho výběrem a volbou parametrů poradí. U obou variant je server vyhrazen jedinému zákazníkovi. Součástí poskytovaných služeb je individuální administrace, v rámci které administrátoři instalují a konfigurují softwarové vybavení serveru na přání zákazníka. Ke každému serveru je vedena dokumentace softwarového vybavení a jeho konfigurace. Lze tak vyhovět i požadavkům, které nejsou na ostatních serverových řešeních možné.

Jak službu používat

Server na míru je možné sestavit na adrese www.servery.cz. Automaticky se zobrazí přednastavená konfigurace Virtuálního Managed Serveru na platformě Linux o minimálních parametrech. Tato minimální sestava obsahuje 100 GB diskového prostoru na SAS discích, 4 GB operační paměti, 4 CPU a administraci modelu Profylax, kterou obstarávají technici společnosti  ACTIVE 24. Součástí této administrace jsou měsíčně 3 hodiny práce techniků, kteří upravují nastavení serveru dle požadavků zákazníka. Tyto defaultně nastavené parametry je pak možné v objednávce individuálně měnit pomocí radio buttonu dle nároků zákazníka a sestavit tak přímo na míru server s potřebnými parametry.

Přehled aktuálně zvolených parametrů je zobrazen v objednávkovém formuláři po pravé straně společně s cenou. Změna parametrů se automaticky projeví jak v cenové kalkulaci služby, tak v celkovém přehledu parametrů, z kterých je server složen. Sestavnou konfiguraci serveru je možné uložit nebo si ji nechat odeslat e-mailem. Stačí zvolit možnost "Poslat konfiguraci" a objednávka se přesměruje na stránku, na které se vygeneruje odkaz na sestavený server s možností jej nechat i odeslat na zvolenou e-mailovou adresu.

Sleva pro delší předplatné období

Při objednání služby na delší období šetříte čas i peníze. V případě objednávky serveru na jeden rok získá zákazník 20% slevu z celkové částky. Pokud je služba objednána na půl roku, činí sleva 10%. Pro kvartální fakturaci je poté sleva 5% z celkové částky.

Špičkové technické zázemí

Podmínkou pro poskytování kvalitních služeb je nutné disponovat i špičkovým data centrem, v kterém jsou servery uloženy a vyspělým technickým zázemím. Primárním data centrem společnosti ACTIVE 24 je DC TOWER, které odpovídá té nejvyšší kvalitě odpovídající certifikaci TIER III +. Přímo v DC TOWER se nachází páteřní síť českého internetu. Do NIXu je tak možné zajistit připojení až 100 Gbps. ACTIVE 24 disponuje i sekundárním data centrem v geograficky odlehlé lokalitě a dalšími datovými centry v Evropě. Větší počet datových center ACTIVE 24 zajišťuje jedinečnou bezpečnost dat zákazníků a výrazné snížení rizika jejich nedostupnosti.

Server na míru je určen všem, kteří vyžadují maximální dostupnost pro své projekty, individuální přístup a chtějí platit pouze za ty služby, které skutečně využívají. K tomu všemu je určena tato nová služba od společnosti ACTIVE 24.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

 

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Reklama autora

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý