Warner Bros plánuje natočit nový animovaný film o Jetsonových
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Warner Bros plánuje natočit nový animovaný film o JetsonovýchWarner Bros plánuje natočit nový animovaný film o Jetsonových

 

Warner Bros plánuje natočit nový animovaný film o Jetsonových

Google       Google       25. 1. 2015       6 218×

Novinka poprvé vyplula na povrch včera v noci, kdy Warner Bros najala Matta Liebermana k napsání scénáře pro delší animovanou verzi Jetsonových. Vyvstala otázka: Bude to ve 2D, nebo 3D animaci?

Skoro dekádu slyšíme o tom, že se připravuje hraný film o Jetsonových. A fanoušci Jetsonových byli pochopitelně nervózní z toho, jak bude První futuristická rodina přetransformována do lidí z masa a kostí. Ale teď si mohou oddechnout, protože Warner Bros nejspíše zpracuje animovanou verzi.

Lieberman je v Hollywoodu relativně nový, a většina jeho prací bude na obrazovce teprve k vidění. Ale prodal již mnoho scénářů, které jsou momentálně v produkci, včetně Číslo 5 žije! Přitom nový film o Jetsonových ještě nemá svého režiséra.

Jetsonovi trvali pouze jednu sezónu během let 1962-63. Avšak těchto pouhých 24 epizod se konstantně opakovalo v sobotních ranních relacích, až se nesmazatelně zapsaly do myslí nejméně tří generací, které snily o naší technicko-utopické budoucnosti.

Jetsonovi se dočkali znovuzrození v půlce osmdesátých let na několik málo dalších sezon, ale ty jsou obecně vnímány jako menší kvality. Také byl v roce 1990 natočen film.

Zatím není známo, jestli nová verze Jetsonových bude nějakým způsobem situována do vzdálenější budoucnosti. Uvidíme, jestli se můžeme dočkat dalšího cestování časem jako u Flinstoneových. Stále je také hodně klepů uvádějících, že tato nová verze Jetsonů nemusí vůbec vyjít, takže projekt může být stále ještě zrušen.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů
Google
(fotka) Dominika studuje právo,provádí revize licenčních smluv. Zajímá se o IT a nevěří, že IT je jen mužský obor:) Ve volném čase ráda cestuje a jejím snem je být odbornicí na software law.

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý