Nový portál CoolJobs s pracovními příležitostmi v EU pro IT odborníky
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nový portál CoolJobs s pracovními příležitostmi v EU pro IT odborníkyNový portál CoolJobs s pracovními příležitostmi v EU pro IT odborníky

 

Nový portál CoolJobs s pracovními příležitostmi v EU pro IT odborníky

Google       29. 10. 2015       11 423×       PR

Mezinárodní společnost CoolPeople spustila nový portál CoolJobs (www.cool-jobs.eu) pro IT odborníky s pracovními příležitostmi v EU.  Na novém specializovaném IT pracovním portálu najdete pracovní pozice na externí spolupráci (bodyshop) i na hlavní pracovní poměr zejména v České republice, Slovensku, Rakousku, Německu, Polsku a Rumunsku.

Na CoolJobs najdete každý den aktuální seznam pracovních příležitostí u největších klientů z oblastí financí, telekomunikací, služeb a IT. U všech pozic publikovaných na CoolJobs jsou kromě standardních parametrů pracovních pozic uvedeny i finanční podmínky, délka alokace, případně specifikace, že se jedná o hlavní pracovní poměr u klienta.

Informace o finančních podmínkách jsou dostupné na základě krátké registrace. Registrace slouží zároveň pro přístup do CoolPeople Club (club.coolpeople.cz), který zajišťuje efektivní on-line komunikaci nezávislých IT odborníků s CoolPeople (aktualizace profilu, přehled nabídek, objednávek a výkazů práce).

CoolPeople je přední mezinárodní poskytovatel externích IT kapacit a souvisejících služeb. CoolPeople spravuje největší portfolio více než 150.000 nezávislých IT odborníků v regionu CEE a Ukrajiny. Společnost byla založena před 10 lety v Praze. V současné době má konsolidovanou mezinárodní holdingovou strukturu se sídlem v Nizozemí a lokální společnosti, které aktivně působí v 7 zemích Evropy a na Ukrajině. Více informací najde na www.coolpeople.cz.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

 

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Reklama autora

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý