Konference: Mobilní technologie mají velký potenciál pro byznys
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Konference: Mobilní technologie mají velký potenciál pro byznysKonference: Mobilní technologie mají velký potenciál pro byznys

 

Konference: Mobilní technologie mají velký potenciál pro byznys

Google       Google       11. 10. 2016       15 987×

Firmy by se podle analytiků společnosti Gartner měly  rychle přizpůsobit skutečnosti, že mobilní technologie už zdaleka nejsou horkou novinkou, ale standardní součástí byznysu. I přesto - nebo možná právě proto - tu nabízejí velký potenciál. Kde tedy jsou ty největší příležitosti? I tomu se bude věnovat již čtvrtý ročník úspěšné konference Mobilní řešení pro business.

Konference Mobilní řešení pro business se koná 25.10.2016 v pražském Kongresovém centru Vavruška na Karlově náměstí.

Podle nejnovější analýzy IDC bude objem trhu s mobilními řešeními nadále znatelně růst a v roce 2020 dosáhne objemu 1,7 bilionu amerických dolarů. I když největší podíl na příjmech přinášejí prodeje mobilních zařízení a služeb firmám i jednotlivcům, v příštích letech čeká největší růst segment mobilního softwaru. Právě ten totiž může zřejmě přinést další posun směrem k vyšší efektivitě využívání mobilních zařízení.

Rozsáhlé problematice efektivního využití mobilních zařízení ve firmách a v dalších organizacích se bude z různých úhlů pohledu věnovat již čtvrtý ročník celodenní konference Mobilní řešení pro business, kterou ve druhé polovině října pořádá v pražském Kongresovém centru Vavruška na Karlově náměstí společnost Best Online Media ve spolupráci s webovým magazínem BusinessIT.cz .

Konference Mobilní business a IT nabízí odpovědi na aktuální a často řešené otázky: Jak sledovat a řídit firemní procesy ze smartphonu? Jak zajistit přístup k firemním datům z mobilních zařízení? Jak maximalizovat přínosy mobilních aplikací ve firmě? Jak mobilní zařízení v organizaci efektivně spravovat?

Návštěvníci si vyslechnou mimo jiné přednášky na témata: Nejdůležitější aktuální trendy v oblasti podnikových mobilních technologií, Maximalizace výkonu mobilních aplikací ve firmě, Hromadná správa mobilních zařízení ve společnosti nebo Bezpečné sdílení podnikových dat s využitím mobilních zařízení.

Více informací o konferenci na webu: konference.businessit.cz

Odbornou a technickou záštitu nad konferencí má magazín BusinessIT.

×Odeslání článku na tvůj Kindle

Zadej svůj Kindle e-mail a my ti pošleme článek na tvůj Kindle.
Musíš mít povolený příjem obsahu do svého Kindle z naší e-mailové adresy kindle@programujte.com.

E-mailová adresa (např. novak@kindle.com):

TIP: Pokud chceš dostávat naše články každé ráno do svého Kindle, koukni do sekce Články do Kindle.

Tagy:
Hlasování bylo ukončeno    
0 hlasů

Nové články

Obrázek ke článku Hybridní inteligentní systémy 2

Hybridní inteligentní systémy 2

V technické praxi využíváme často kombinaci různých disciplín umělé inteligence a klasických výpočtů. Takovým systémům říkáme hybridní systémy. V tomto článku se zmíním o určitém typu hybridního systému, který je užitečný ve velmi složitých výrobních procesech.

Obrázek ke článku Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Jak vést kvalitně tým v IT oboru: Naprogramujte si ty správné manažerské kvality

Vedení týmu v oboru informačních technologií se nijak zvlášť neliší od jiných oborů. Přesto však IT manažeři čelí výzvě v podobě velmi rychlého rozvoje a tím i rostoucími nároky na své lidi. Udržet pozornost, motivaci a efektivitu týmu vyžaduje opravdu pevné manažerské základy a zároveň otevřenost a flexibilitu pro stále nové výzvy.

Obrázek ke článku Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Síla týmů se na home office může vytrácet. Odborníci radí, jak z pracovních omezení vytěžit maximum

Za poslední rok se podoba práce zaměstnanců změnila k nepoznání. Především plošné zavedení home office, které mělo být zpočátku jen dočasným opatřením, je pro mnohé už více než rok každodenní realitou. Co ale dělat, když se při práci z domova ztrácí motivace, zaměstnanci přestávají komunikovat a dříve fungující tým se rozpadá na skupinu solitérů? Odborníci na personalistiku dali dohromady několik rad, jak udržet tým v chodu, i když pracovní podmínky nejsou ideální.

Reklama autora

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý