Prohlížeče – Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prohlížeče – Články – Programujte.comProhlížeče – Články – Programujte.com

 

Obrázek ke článku Příprava webu na Microsoft Edge

Příprava webu na Microsoft Edge

Spolu s Windows 10 se pro miliony lidí změní výchozí webový prohlížeč na Microsoft Edge. Protože je to celkem zásadní změna, připravili jsme pro vás pár základních tipů, jak upravit svůj web, aby se v novém prohlížeči zobrazoval správně.

Obrázek ke článku 7 mýtů o SSL certifikátech na vašem serveru

7 mýtů o SSL certifikátech na vašem serveru

V oblasti SSL certifikátů a šifrování panuje spousta mýtů, které odrazují provozovatele webu od zvýšení bezpečnosti svých návštěvníků. Společně se specialistou SSLmarket.cz Jindřichem Zechmeisterem jsme připravili souhrn pověr, kterých se lidé při zvažování pořízení SSL certifikátů obávají. Pojďme se na ně podívat.

Obrázek ke článku Tři doplňky pro Firefox, které musíte mít

Tři doplňky pro Firefox, které musíte mít

Prohlížeč Firefox si vždy zakládal na tom, že jeho funkcionalitu lze velmi mocně upravit a rozšířit. Jaké jsou dnes doplňky, které byste neměli opomenout, ale přitom nejsou úplně známé? Podívejte se na tři celkem nenáročné.

Obrázek ke článku Nástroje pro vývojáře v Mozilla Firefox

Nástroje pro vývojáře v Mozilla Firefox

V prohlížečích můžeme nástroje pro vývojáře najít už delší dobu a jsou si navzájem dost podobné. Většinu z nich využijí hlavně pokročilí kodéři a programátoři, přesto mají co nabídnout i začátečníkům, hlavně při hledání problémů v HTML nebo CSS. Nevíte, k čemu slouží a co s nimi? V článku najdete popis těch nejdůležitějších i s příklady použití. V článku jsou popsané nástroje prohlížeče Mozilla Firefox (u ostatních se liší).

Obrázek ke článku Užitečné nástroje pro tvorbu webu a webových aplikací

Užitečné nástroje pro tvorbu webu a webových aplikací

Přehled užitečných nástrojů, které dokážou značně zjednodušit či zrychlit vývoj nebo pomoci při testování a návrhu webu nebo webové aplikace. Ukážeme si, co dokážou a jak je použít, aby nám zpříjemnily práci.

Výsledky 1-3 z celkem 3 nalezených
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý