Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Články – Programujte.comČlánky – Programujte.com

 

Vydáno PHP 4.4.5

Byla vydána nová verze skriptovacího jazyka PHP opravující bezpečnostní problémy.

Linux - nebojte se přechodu

Linux je krásný systém a to pozná jen ten, kdo ho vyzkouší. Tento článek nemá za úkol informovat vás o distribuci Linuxu, ale říci vám, že Linux je výzva pro všechny, kteří chtějí se svým systémem něco zažít.

Redukce rozšíření pro Firefox

Na stránkách prohlížeče Mozilla Firefox se nyní nachází téměř dva tisíce rozšíření. Od pondělí se však toto číslo má výrazně zredukovat…

Wi-Fi v autě

Budoucnost automobilového průmyslu nespočívá pouze v přechodu na ekologické zdroje pohonu. Kalifornská firma AutoNet Mobile ukazuje i jiné směry vývoje…

Basic Miranda III. - Nastavení zvuků

Okolnosti mě přiměly, abych krapet přiblížil nastavení zvuků a zároveň umožnil bývalým uživatelům ICQ jemnější přechod k Mirandě a to tím, že jim pomůžu k nastavení zvuků, které znají z ICQ do Mirandy.

Radioteleskop do každé rodiny - 1. díl

Jak si ukážeme v tomto článku, radioteleskopie není doménou pouze velkých organizací, jako je NASA. Každý si může z běžně dostupných součástek sestavit vlastní aparaturu.

Vydána Miranda IM 0.6.7

Vývojáři opět vydali další verzi Mirandy IM, která přináší opravy problémů se stabilitou.

Lisp - starověký kód

Nenechte se mýlit titulkem, nebude zde řeč o písmu antického Říma, nýbrž o programovacím jazyku Lisp, který vznikl již v roce 1958 a stále má slušnou popularitu. Chcete se s tímto jazykem blíže seznámit?

Co s vypraným MP3 přehrávačem

Znáte to – maminka stále něco pere a když vám oznámí, že bude prát mikinu, nevěnujete jí pozornost. Pozornost jí ale určitě věnujete po doprání, kdy v pračce nalezne kabely. Nejsou to ale obyčejné ani začarované kabely. Jedná se o sluchátka připojená k vašemu MP3 přehrávači! Co byste měli udělat, když nastane tato situace? Pojďme si přečíst pár zásad, budou se vám hodit…

Nejluxusnější záchod na světě

Instalatérská společnost Roto-Rooters z USA uspořádala soutěž o moderními technologiemi a špičkovou elektronikou naplněnou místnost. Nejedná se však o luxusní obývák podle Billa Gatese, nýbrž o luxusně vybavený ZÁCHOD!

Gmail již bez pozvánek

Chtěli byste e-mailovou schránku u Google, ale nemáte kde sehnat pozvánku? Ode dneška už žádnou pozvánku nepotřebujete…

Českému Internetu je 15 let

Připojení k Internetu dnes patří k základnímu vybavení firem, služeb, ale i domácností. Víte ale, jak dlouho už v České republice Internet je? 13. února 2007 to bude právě 15 let od doby, co se u nás k Internetu připojila první společnost.

Visual Basic - 51. lekce

51.1 Začneme zase u tříd
51.2 Události vytvoření a zničení objektu třídy
51.3 Procedury vlastností
51.4 Defaultní vlastnost
51.5 Metody
51.6 Domácí úkol
51.7 V další lekci

Mafia vs. dnešní hry

Mafia je výborná hra z Čech, kterou klidně můžeme považovat za legendu! Ovšem mnoho novějších her je považováno za lepší jen kvůli tomu, že jsou právě novější. Já se vám snažím ukázat, že Mafia je i nyní, po šesti letech od vydání, lepší než hry, které vyšly relativně nedávno…

Výsledky 1411-1440 z celkem 3 031 nalezených
  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý