Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Články – Programujte.comČlánky – Programujte.com

 

Praktická úloha I

Dodnes jsme vlastně delali jen neúčelné programy sloužící výhradně pro studium procesoru. Dnes si za pomoci předchozích znalostí vytvoříme jednoduchý program, který bude komunikovat s PC a sdělovat mu, jaké klávesy jsou stisknuty.

Přístupové metody

Základní informace o 4 metodách přístupu k přenosovému médiu, v první části pouze o prvních dvou – Statické přidělování a Distribuované přidělování.

Český web pro amatérská videa

Česká republika již má server pro amatérská videa. Donedávna češi mohli nahrávat své amatérské video jen na zahraniční weby, jako je např. YouTube a MetaCafe. Dnes však již mohou videa nahrávat na český server s názvem N-JOY.

Maple 11

Matematický systém Maple přijde v březnu s novou verzí, a to s verzí Maple 11. V tomto článku se zaměříme na shrnutí nových komponent a vylepšení v systému.

Paměti flash

Pár zajímavých novinek ohledně flash pamětí.

Velký test free webhostingů

Chcete zveřejnit webovou prezentaci a nevíte, jaký využít free webhosting? Nebo vás zajímá, který je nejlepší? Právě pro vás jsme připravili velký test českých webhostingů, které jsou dostupné zcela zdarma.

PC-BSD 1.3

PC-BSD je distribúcia založená na FreeBsd so zameraním na desktopového užívateľa. Celá inštalácia pochádza z dvoch CD, alebo jedného DVD.

Kdo je tady spammerem?

Americký oblastní soud ve státě Illinois přikázal majitelům Spamhaus.org vyplacení nezanedbatelné částky 11 mil. dolarů jako odškodnění firmě e360insight, která se podle tohoto rozsudku neoprávněně objevila na seznamu spammerů, který Spamhaus udržuje. Spamhaus přesto toto odškodnění nevyplatil, neboť tato firma se nenachází ve Spojených státech, ale na území Velké Británie, kde americké zákony a rozhodnutí soudu neplatí.

Delphi II - 4. lekce

V tomto díle si povíme něco o tom, jak lze ovládat průběh naší aplikace a také se podíváme na základy OOP.

Windows Media Player už i v češtině

Byli jste nadšení vydáním Windows Media Playeru 11 ke konci minulého roku, ale vadilo vám anglické prostředí? Dnes už zoufat nemusíte, je tu česká lokalizace!

Informace o nové verzi Microsoft Office - Office 12

Nová verze Microsoft Office bude používat nový formát souborů, založený na standardu XML 1.0 a kompresní technologii ZIP. Uživatelé si budou moci zvolit, zda chtějí implicitně používat původní binární formát souborů nebo formát nový. Výhodou nového formátu je snazší výměna dat s podnikovými systémy, až o 75 % menší velikost souborů, rozšířené možnosti obnovy dat z poškozených souborů, větší bezpečnost proti virům a větší ochrana před neúmyslným zveřejněním metadat.

Průhledné okno ve VB6

Chcete mít také průhledné okno u svých aplikací naprogramovaných ve Visual Basic 6?

Zkuste si Lineage 2 na oficiálním serveru zadarmo!

Hrajete Lineage 2 (dále jen L2) na nějakém z free serverů a říkali jste si, jaké by to bylo hrát na oficiálním serveru? Asi se většině, tak jako mně, nechce platit (i když ne moc) za přístup na oficiální server. Ale teď máte jedinečnou možnost si zapařit na oficiálnim serveru úplně zadarmo!

Výsledky 1441-1470 z celkem 3 031 nalezených
  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý