Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Články – Programujte.comČlánky – Programujte.com

 

Google spolupracuje s NASA

Největší vyhledávací server Google začíná spolupracovat s americkou vesmírnou agenturou NASA. Google chce vytvořit podrobné mapy Měsíce a Marsu.

Mozilla Firefox - vyrovnávací paměť

Navštívené stránky jsou ukládány do vyrovnávací paměti a při další návštěvě se zobrazí rychleji. To je stručná definice vyrovnávací paměti. Chcete-li se dozvědět víc, čtěte dále.

Základy fotografování - 1. díl - Osvit

První díl tohoto serálu nese příhodný název, a to osvit, protože se bude zejména zabývat clonou a časem, tedy nejhlavnějšími faktory ovliňující hodnotu osvitu expozice. Původně jsem se nechtěl zabývat hloubkou ostrostti, ale pro přehlednost jsem přehodnotil svůj názor, a tak budu hovořit o čase, cloně a o aspektech ovlivňujících hloubku ostrosti.

Skype TV

Známý komunikační nástroj po Internetu by měl být v příštím roce ještě obohacen o službu Skype TV.

GrayFuture - 3. díl

Další pokračování seriálu přináší informace o základních možnostech nastavení, nových nástrojích pro zajištění bezpečnosti a také o změnách a nedostatcích v práci se sítí.

Puppy Linux Live

Tento článek se vám pokusí přiblížit live distribuci Puppy Linux.

Vývoj PHP 6

Aneb co můžeme očekávat od jeho nové verze…

Optické sítě

Rád bych vás v následujícím článku alespoň krátce seznámil s problematikou optických počítačových sítí, protože se stále více začínají rozšiřovat a používat.

Seriál webdesign - 3. část

Pamatujete na telegram v jednom z mých článků? V něm se říká, že obrázky, ve kterých převažuje vodorovný směr a jsou ve formátu GIF jsou jednou tolik menší než obrázky obrácené vertikálně. Dnes si povíme, proč tomu tak je a jak toho využít.

Podložka pod myš od F1

Pokud patříte k těm, kteří mají rádi ty nejextravagantnější doplňky k PC, tak se vám tato podložka pod myš určitě bude líbit.

Skype 3

Všichni příznivci tohoto programu se můžou těšit na novou verzi.

The Mafia Boss

Ak máte radi internetové hry, tak čítajte ďalej. Ak tieto hry nemáte radi, tak čítajte ďalej a budete ich mať rádi.

Ledové písmo

Blíží se nám Vánoce a s nimi snad i sníh a led. Proto jsem se inspiroval nadcházející dobou a připravil pro vás návod, jak udělat ledové písmo, které se může hodit jako nadpis na web.

Obrázek ke článku MAYA – DNA počítač hrajúci piškvorky

MAYA – DNA počítač hrajúci piškvorky

Dominantnou technológiou využívanou pri stavbe výpočtových systémov sú v súčasnosti integrované obvody založené na logických hradlách realizovaných na kremíkovom substráte.

Zoner Callisto 5 – 2. lekcia

Vitajte v druhej lekcii, kurzu práce s programom Zoner Callisto 5. Dnes sa naučíme, ako vkladať vektorové objekty. Pod pojmom vektorové objekty chápeme objekty zapísané pomocou X a Y súradníc.

Vývojové desky PK-DESIGN

V jednom z dílů věnujících se hardware pro AVR jsem se zmínil o vývojových deskách PK-DESIGN. V dnešním díle se jim podíváme více na zoubek.

Výsledky 1561-1590 z celkem 3 031 nalezených
  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý