Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Články – Programujte.comČlánky – Programujte.com

 

Botnetů bylo přece jen více

Nové důkazy v případu tří Holanďanů zatčených pro podezření z výstavby celosvětové sítě zombie-počítačů ukazují na to, že jimi kontrolovaný botnet mohl čítat nikoliv původně odhadovaných sto tisíc, ale jeden a půl miliónu strojů.

Win32 API - 3. díl - Resource

Dnes si povíme něco o zdrojích Windows (Resource), koukneme se na vlastní ikonu aplikace i ikonu systémové nabídky a naťukneme menu programu (místní nabídku)..

Jednoduché aktivní chlazení

Máte grafickou kartu s pasivním chlazením a chcete ji aktivně chladit? Není nic lehčího, máte-li volný jeden PCI slot, do nej nepotřebnou kartu a větráček...

Turbo Pascal - 10. lekce

Posledně jsme si vysvětlili, jak shromažďovat proměnné a tím si ulehčit práci. Naučili jsme se velmi potřebné metody pro práci se soubory a právě to si vysvětlíme dnes.

MySQL – 6. lekcia

V dnešnej lekcii:

* Práca s viacerými tabuľkami
* Doplňovanie štruktúry tabuľky
* Mazanie tabuliek a databáz

Práce s grafikou 640x480@16bit v Pascalu. (4/4)

Popis grafické unity pro práci v grafickém módu 111h, (640x480x16bit) využívající virtuální obrazovku v XMS paměti. Obsahuje procedury pro práci s XMS, kreslení základních geometrických tvarů, grafický OutText a načítání obrázků ze souborů PCX (256barev).
Část 4. Načítání 256 barevných PCX obrázků a použití 2 barevných PCX obrázků jako textový font.

3Ds Max - 12. lekce

  • Žádný chaos - to je základ
  • Usnadněte si výběr objektů
  • Spousta dalších možností, o kterých jste možná nevěděli.
  • Tipy => měření vzdáleností, podržení scény, mirror - zrcadlení, attach – spojení objektů, podržení objektu, hide, změna postavení os, pomůcka na porovnávání renderů, co je to UVW?
  • Modelujeme zátiší - část 2.
  • Texturujeme zátiší
  • Ostatní nastavování pro zátiší
  • Úkol

Blender 2.41

Po verzi 2.40, jejíž příchod jsem z časových důvodů nezastihl a tudíž jsem vás o ní neinformoval, je zde verze 2.41
..

Canon PIXMA iP4200 – tiskneme kvalitně

Inkoustové tiskárny Canon série PIXMA patří k velmi oblíbeným tiskárnám. Jednotlivé modely této řady vykrývají všechny kategorie na trhu (od nejlevnějších základních modelů až po profesionální tiskárny). V této recenzi se podíváme na model PIXMA iP4200, což je kvalitní tiskárna určená do domácností či menších společností...

Webdesign - Úvod

Na žádost některých pokočilých uživatelů Photoshopu jsem se rozhodl předčasně vydat seriál webdesign, ve kterém se nejen naučíte, jak pracovat s webovou grafikou, ale také se naučíte vidět černobíle - tak, jak stránky vidí někteří uživatelé internetu...

Obrázek ke článku Python - 15. lekce

Python - 15. lekce

Objektově orientovaný přístup k programování je zcela jiný způsob přemýšlení. Je to moderní způsob programování, kterého se chytil softwarový průmysl a který je používán při tvorbě většiny nového, komerčního i volně šiřitelného, softwaru. Základní kamenem tohoto přístupu je objekt.

Letní prázdniny v USA - v Microsoftu!

Jste studentem z České republiky nebo ze Slovenska? Studujete třetím či čtvrtým rokem vysokou školu zaměřenou na obory informačních technologií? Hovoříte plynně anglicky a zajímáte se o programování? Pokud splňujete výše uvedené požadavky a máte zájem získat zkušenosti od nejlepších odborníků ve svém oboru, pak čtěte dál.
..

Práce s grafikou 640x480@16bit v Pascalu. (3/4)

Popis grafické unity pro práci v grafickém módu 111h, (640x480x16bit) využívající virtuální obrazovku v XMS paměti. Obsahuje procedury pro práci s XMS, kreslení základních geometrických tvarů, grafický OutText a načítání obrázků ze souborů PCX (256barev).
Část 3. Práce s myší ve vyšších VESA módech.

Paint Shop Pro - 1. lekce

V debutovém díle se dozvíte, kde editor, popřípadě češtinu, sehnat, jak bude probíhat tento kurz, náhledy na jednotlivé verze a srovnání hlavních panelů nástrojů nejnovější a předchozí verze.

Výsledky 2431-2460 z celkem 3 031 nalezených
  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  91  92     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý