Články – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Články – Programujte.comČlánky – Programujte.com

 

Flash-ActionScript - 6. lekce

Tato lekce je poslední z těch, které vysvětlovaly úplné základy, dočtěte se zde o funkcích a jak je používat...

Inteligentní ekonomické systémy [ II ]

V minulé kapitole jsme se seznámili se základními principy funkce neuronových sítí a na jednoduchých příkladech jsme si ověřili jejich nejvýznamnější vlastnost, schopnost učit se z příkladů. Použili jsme k tomu lineární neuronovou síť, která se dokázala naučit lineární vztah. V této kapitole si vlastnosti lineární sítě podrobněji popíšeme a především se budeme zabývat jejím využitím v konkrétních ekonomických úlohách. ..

MSDN Connection - výhody

Vyhledávání informací na webu může být zdlouhavé a složité. Z toho důvodu web MSDN Connection shrnuje důležité informace, zkušební software a časové plány, přičemž vynechává méně podstatné údaje. Zaregistrujte se proto a získejte výhody webu MSDN Connection, který představuje vaši osobní znalostní bázi a možnost úspory času a sledování důležitých informací v rychle se měnícím prostředí. Členství v programu MSDN Connection se vyplatí – a nestojí přitom ani korunu.

Překlad her na Programujte.com

Umíte anglicky? Baví vás hry v češtině? Máte zájem spolupracovat na překladu některých her? V tom případě je tu pro vás tento článek.....

World Cyber Games 2005

Invex je všeobecně známý veletrh informačních a komunikačních technologií. Poslední dobou si tam přijdou na své i hráči počítačových her – a to v čím dál větším měřítku. Je to hrozba, které je potřeba čelit? Nebo tak vzniká nový "pasivní" sport?

Turbo Pascal - 4. lekce

Abych pravdu řekl, dlouho jsem se tomuhle snažil vyhnout, ale je to úplný základ programování a nelze to dále oddalovat :). Dnes se tedy pustíme do proměnných, ovšem s proměnnými souvisí i datové typy proměnných, takže si je budeme muset vysvětlit. Hurá do toho a půl je hotovo :)!..

Zabezpečení PC

V tomto článku si řekneme, co můžete udělat pro bezpečnost svých dat uložených v počítači. Jak to vlastně udělat, aby byl váš počítač v "bezpečí"?..

Srovnání prohlížečů

Na českém trhu se používají zejména tři prohlížeče. Těmi jsou: Microsoft Internet Explorer, Mozilla (Firefox) a Opera.. Používá se také MyIE, Maxthon a další, ale těch se dnešní článek týkat nebude. Cílem tohoto článku je tyto prohlížeče srovnat, ukázat si jejich klady a zápory a v neposlední řadě si také říci, který z nich je nejlepší a nejspolehlivější...

Ankety k článkům v phpRS

Požíváte redakční systém phpRS? Tak pro vás mám jednoduchou, ale velice efektní úpravu systému, spočívající v možnosti vkládání anket přímo do článků.

Celý článekGoogle01. listopadu 2005

SDL - 4. lekce

Zprávy o událostech a ovládání aplikace klávesnicí

Simulace - 1. díl

Simulace je velmi rychle se rozvíjející fenomén poslední doby. Představte si, že chcete postavit most, ale díky simulaci už teď můžete zjistit, kde jsou jeho slabiny. Tento článek je krátkým populárním úvodem do světa simulací…

VB - 32. lekce

32.1 Úvod do seznamu klíčových slov
32.2 Klíčová slova A
32.3 Klíčová slova B
32.4 Klíčová slova D
32.5 Klíčová slova E
32.6 Klíčová slova F
32.7 Klíčová slova G
32.8 Klíčová slova I
32.9 Klíčová slova L
32.10 Klíčová slova M
32.11 Klíčová slova N
32.12 Klíčová slova O
32.13 Klíčová slova P
32.14 Klíčová slova R
32.15 Klíčová slova S
32.16 Klíčová slova T
32.17 Klíčová slova W
32.18 Domácí úkol
32.19 V další lekci..

SDL - 3. lekce

V této lekci se naučíme vykreslit do našeho okna bitmapový obrázek (BMP) na určitou pozici...

Python - upload www stránky

Pokračujeme v našem seriálu o tom, jak Pythonu umí pracovat s webem. Už jsme si ukazovali, jak webovou stránku stáhnout, jak ji vytvořit, a dneska si ukážeme, jak vytvořenou stránku nahrát na web. Jistě každý z vás má svého oblíbeného FTP managera, na kterého nedá dopustit, ale dokážete ho naprogramovat sami? A dovede to Python?

VB - 31. lekce

31.1 K seznamu funkcí
31.2 Funkce L
31.3 Funkce M
31.4 Funkce N
31.5 Funkce O
31.6 Funkce P
31.7 Funkce Q
31.8 Funkce R
31.9 Funkce S
31.10 Funkce T
31.11 Funkce U
31.12 Funkce V
31.13 Funkce W
31.14 Funkce Y
31.15 Domácí úkol
31.16 V další lekci..

Proč používat redakční systém

Začali jste přemýšlet, že by se hodil redakční systém? Nevíte, co vám to přinese? Při psaní e-zine či blogu je redakční systém jednou z nejdůležitějších součástí, na které se dá stavět.

Turbo pascal - 3. lekce

Jak jsem slíbil, tak v dnešní lekci se zaměříme na příkazy Write a WriteLn. Ukážeme si různé možnosti tisku na obrazovku a další věci ;).

Chystáte se na Invex?

Pokud se chystáte na Invex, snad se vám budou hodit nějaké informace, co na letošním veletrhu informačních technologií je zajímavého, na co se můžete těšit či co budete hledat marně...

Práca s grafikou I. - Inverzia

Týmto článkom by som chcel naštartovať novú sériu článkov o počítačovej grafike vo Visual Basicu. Dnes sa pozrieme na inverziu obrázku a predstavíme si dve API funkcie, ktoré podstatne zrýchlia vaše aplikácie...

Skype - 4 milióny

Ďaľšiu zaujímavú hranicu sa podarilo prekonať úspešnému VoIP P2P softwaru Skype od spoločnosti Skype Technologies, ktorá sa stala skôr tento rok objektom akvizície spoločnosti Ebay...

Výsledky 2641-2670 z celkem 3 031 nalezených
  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  98  99     
Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý